reklama

Majówki 2014

reklama
Ewelinka, rozumiem, że nie masz innych dolegliwości, typu ból, pieczenie, swędzenie???
Sam śluz, to nie jest jeszcze oznaką stanu zapalnego.
Ja właśnie leczę swoje zapalenie Pimafucinem. A że biorę końskie dawki luteiny, to niestety to normalne.

Nie, nie żadnych bóli ani swędzenia. Po prostu więcej śluzu i tyle :tak:

pat- eh Łuków :) zamówiłam sobie buty na allegro w właśnie stamtąd do mnie idą :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Ja po wizycie u lekarza. Kolejna fotka do kolekcji :) Wszystko jest dobrze. Wyniki super, dzidzia sie rozwija. Wkoncu jestem spokojna :D Jeju szkoda,ze nie ma takiego przyrzadu zebym mogla kazdego dnia widziec dzidzie:) Kolejny termin mam na 31.10. Wkoncu mam swoj paszport ciazy, dostalam fajna ksiazeczke,gdzie bede wklejala zdjecia , oliwke,zel pod prysznic itd

Ewelinka - buty? Z jakiego sklepu jak mogę zapytać ?;)
Nadzieja - z tymi zakupami to mnie zaskoczylas bo ja tu nigdy nic nie mogę znaleźć :d a jeśli chodzi o ciąże czy niemowlaki to jest tylko 5 10 15 :(

Ewelinka - buty? Z jakiego sklepu jak mogę zapytać ?;)
Nadzieja - z tymi zakupami to mnie zaskoczylas bo ja tu nigdy nic nie mogę znaleźć :d a jeśli chodzi o ciąże czy niemowlaki to jest tylko 5 10 15 :(

hmm... no wiesz, na wiosce to jeden spożywczy jest :) więc po coś więcej niż chleb to jeździmy do Adamowa lub Łukowa :) a przez Ryki przejeżdżam jak jedziemy w odwiedziny... dawno mnie tam nie było, a kuzynka w tym roku urodziła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry