Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ten kosz dostałam akurat od siostry męża i jej chłopakaaeshete kto ci taki fajny prezent przyniósł?

było grillowo
trzeba wykorzystać ostatnie takie dni ;-) 

szwagierka, jej siostra i teściowa robili pewne naciski ;-) a my nic a nic, ani słowem nie powiedzieli 

chcemy zobaczyć, że z fasolkiem ok, w tym tygodniu może powiemy ;-) 
)
mam wolne
o 12 wizyta na nfz ;-) ciekawi mnie jakość wizyty i co powie ginka, czy zleci badania krwi ;-) prywatną mam 22.10, czyli przyszły wtorek ;-)Któraś dziewczyna wczoraj podesłała link na intymna.pl w dodatku dziś jest rabat. I całkiem sporo tych spodni tam jest![]()
co do ciuchów ciążowych natknęłam się jakiś czas temu na tą stronęHurtownia odzieży Sklep Odzież damska OnLine TakTuTanio ModneiTanie Sukienki Bluzki Koszule Tuniki Spodnie Spódnice Bielizna Getry Płaszcze Kurtki
ceny mają bardzo przystępne![]()

ja tez piore koldry ikeowe tylko czasem pralka sie zbuntuje bo jej za ciezko i musze kilka razy puszczac wirowanie bo nie daje rady - mimo ze wsad mam 5,5kgpozostała mi jeszcze kołdra do wyprania ;-) sprawdzałam na stronie ikei - można prać i suszyć mechanicznie ;-) więc rano wstawię ;-) nie lubię na noc puszczać, bo wkurza mnie hałas (nie tyle mnie co pewnie sąsiadów)