futurystka
Fanka BB :)
ja jestem niska mam jedynie 160cm i waze 50kg to dosyć jak na mój wzrost ale mam wysportowane ciało ale boję się strasznie że za 2-3 miesiące będę wyglądać groteskowo 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Pootwieraliśmy wszystkie okna, założyłam maseczkę jak chirurg
i zaczęliśmy myśleć... Po długich debatach skończyło się na tym, że zadzwoniłam po teściów a tata pojechał kupić sprężynę do przetykania rur bo w administracji powiedzieli, że wina jest moja i mogą to zrobić płatnie - uwaga - za minimum 150zł !!!! czyli pewnie ze 250.... !!!!
tata kupił sprężynę za 58zł i już kit, będę miała swoją. Teściu przyjechał pomóc i jakoś we dwóch dali radę. Ale jaka to była masakra!!! jaki syf !!!! przebijali się przez kuchnię, więc cały dom do góry nogami....
W końcu jakoś się wywietrzyło i zostałam w domu. Mam nadzieję, że fasolce nie zaszkodziłam kretem 

Jeszcze bardziej niż przy ciąży z synkiem.
ale doczytałam wszystko.
niezła różnica. A nawet zdjęcie modelki identyczne. 

Dziewczyny, odpiszę ogólnie: MOJA AWARIA W DOMU TO BYŁA TOTALNA MASAKRA !!!
Najważniejsze, że już wszystko w porządku
Jak to w ogóle możliwe, że coś takiego się stało? Mieszkasz w bloku? W tym samym momencie Ci wszystkie odpływy zatkało? Podejrzana sprawa, raczej przeczuwam winę po stronie sąsiadów hmmm 
Ja jak pisałam w ub tyg miałam plamienie. Myślę, że to od odstawiania duphastonu, bo zaczęłam brać po 2 dziennie i następnego dnia plamienie minęło. Robię teraz drugie podejście do odstawienia. Zobaczymy jak będzie tym razem.