Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A no juz dwa lata, dobrze sie zyje ale do Polski teskno mimo wszystkoDanusia o to Ty zza ocenu do nas piszeszJak Ci się tam żyje? Długo już w Kanadzie jesteś?

I ja mowie dzien dobry:-)
Narzekacie na spanie, a ja bym mogla spac 24 godziny na dobe. Jedyne co mi przeszkadza, ze w nocy musze wstawac siusiu.
Danusia, daleko Cie wywialo:-)
a mój syn dzisiaj rano pokazał mi dopiero uwagę z wczoraj
"Jan spóźnił się na lekcję, zamiast przeprosić za spóźnienie powiedział "bijcie mi pokłony"". Matko, co mu do głowy przyszło? ech:/

karoli mi sie tam dobrze nie zylo. Tu mam o wiele lepsze zycieTwoj synek tez agencior
![]()

a ja sobie zrobiłam mini maraton z "Grey's Anatomy", sezon 10 bo jeszcze nie oglądałam. i tak siedzę, oglądam i ryczę![]()
Dziewczyny oglądacie Porodówkę na TLC?
Kurcze ta kobieta tak krzyczała, że aż się popłakałam ... ze strachu normalnie![]()
, Ja kiedys lubilam takie programy ale teraz to sama nie wiem czy powinnam ogladac.
Kochamy go ponad życie oboje i jest niestety bardzo rozpuszczonym psem a nasz parkiet baaardzo cierpi
o ile dobrze pamiętam lecisz niedługo do Pl? Babcia pewnie zrobi Ci pyszne gołąbki
An_Ka, ja też mam problem z naczynkami. Powoli robią mi się żylaki i przede wszystkim pękają naczynka i mam takie brzydkie wylewy po kolanemPrzy okazji: też mam stres, bo mam żylaka na jednej łydce. Planowałam teraz, jesienią, zabieg ostrzykiwania. I ups... dzidziuch. Żaden lekarz się nie podejmie nawet nieinwazyjnego zabiegu na ciężarnej (chociaż mój gin powiedział, że nie widzi przeciwwskazań).
Czy któraś z Was miała może żylaka, będąc w ciąży? Zupełnie nie wiem, czego mogę się spodziewać i jak to świństwo się zachowa![]()
masakra. Ale moja lekarka rodzinna powiedziała, że jak zajdę w ciążę, to pewnie trochę mi przybędzie i że albo robić przed, albo poczekać i po już kompleksowo zrobić. W sumie nie wiadomo co z tymi naszymi nogami będzie za 9 m-cy ;-)My też nie mamy TV. Mięliśmy jeszcze kilka m-cy temu, ale oglądaliśmy raz na kilka tygodni, więc bez żalu się pozbyliśmy. Prawie wszystko mogę obejrzeć w Internecie. Chociaż jak urodzi się dzidziuś, albo jak bym miała być np na zwolnieniu, to może by i się przydał. Zawsze lubiłam rano oglądać DD TVNMy TV nie mamy wcale![]()

nawet na ślubie zamiast kwiatów prosiliśmy o książki. A jeżycjada... książki mojej "młodości" (chociaż nadal się tak czuję
). Dzięki za przypomnienie, chętnie odświeżę lekturę.

a wiesz, ja wcześniej miałam psa, zdechł mi jak miałam 20 lat. I wiedziałam, że jak będę na swoim to kupię lub przygarnęJa m.in dlatego psa miec nie bede. Mialam przez 15 lat. Bylam bardzo zwiazana z moja suczka, ale to wychodzenie na dwor to byla katorga. Rano przed szkola, czy praca, w deszcz, sniezyce. Poza tym jak pracowalam to pies nie wychodzil przez 10-11 godzin, co jest niemoralne. Psy w blokach moim zdaniem sie mecza. Co innego jak ktos ma dom i moze psa wypuscic na podworko. A dziecka malutkiego nie wolno zostawiac samego w domu nawet na 5 minut!!! zeby pozniej nie zalowac.
musieliśmy go ratować