Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w 13 - 12 skonczony masz![]()

ale najbardziej dziwne to ze jechał samochodem który sprzedaliśmy prawie 2 lata temu
Nowy włąściciel przez tyle czasu jeździ na papierach M i naszych starych rejestracjach a powinien zmienic rejestracje bo to całkiem inne województwo. Na szczescie mamy umowę sprzedaży. Do 7 dni mamy wysłać kopię tej umowy i mam nadzieje ze tak sie zakonczy ta cała "przygoda"
Oj, to współczujęCiekawa jestem czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie śpi....
Ja pewnie nie zasne do rana. Mój M wywinął mi taki numer którego sie nie spodziewalam w najczarniejszych snach.
Tylko myśl o dziecku nie pozwala mi zwariować....
Łobuz, łobuzco za mina? wygląda na łobuza![]()
Oj, to niedobrzecześć wam moje drogie..
wczoraj zrobiłam mężowi z okazji urodzin ciacho 3 bit- pyszne. no i po zjedzeniu małego kawałeczka tak się źle czułam że szokniedobrze mi było strasznie..chyba kijanka nie lubi słodyczy....
Ja mam shih tzu więc małegoaesthete jakiej rasy masz pieska? Wiesz? moja suczka byla duzym psem, podobnym do owczarka belgijskiego. A w mieszkaniu 40 m kw bylo naprawde ciezko.
A mi się wydawało że w drugi trymestr się wchodzi jak jest skończone 13 tyg... Bo tak to ja bym niby wchodziła w drugi trymestr za tydzień a gin mówił że w listopadzie.Straciatella weszłaś w 2 trymestr- najlepszy![]()
to ja mam termin na 9 maja....i co najlepsze pol mojej rodziny to majowki
![]()
Edit: dziewczyny, sprawdziłam i mylicie się co do drugiego trymestru. Ja wg suwaczka mam 11t czyli weszłam w 12, a drugi trymestr zaczyna mi się 8 listopada, czyli po skończonym 14t.