Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez muszę spać na brzuchu. Ostatnio czytałam do kiedy tak można spać a tu pisze ze do końca ciążyKarolina859 - jak to mój mąż mówi - lisie mordki ... pewnie u mnie niuniknione .
marze o tym żeby połozyc sie na brzuchu ale to misja niemożliwa
Piszą ze jak się tylko da to do końca można spac ze dzidziowi się nic nie stanie. Ale jakos sobie tego nie wyobrażam
Witam sie szybko i po krótce opowiem o wizycie ! Po krwiaku został tylko cień, jeszcze przez kilka dni może sie oprozniac w postaci tych plamien, ale już jest dobrzepowoli mogę wstawać, wiec wracam do żywych. Aż dziś cały dzien przesiedziałam i teściów i na dworze, ajj jakie to przyjemne
prenatalne w porządku, przezierność itd. I prawdopodobnie to chłopak !
usg miałam już tylko brzuszne, a i mam sie już przestawić z foliku na witaminy.
Następna wizyta 20.11, a zdjęcia wkleję jutro w odpowiednim wątku, bo już mi sie usypia ;p fantastyczny dzien!
Mam nadzieje, ze u Was tez wszystko w porzadeczku- jutro nadrobie![]()
DobrAnoc !
Witam o morderczej godzinie! Do pracy czas eeeh
Karolina kartę ciąży zakłada się przy drugiej wizycie, jak już badania porobisz pierwsze i chyba też chodzi o to usg, żeby było widać. Przynajmniej u mnie na pierwszej wizycie nie założyli, tylko dopiero na drugiej.

zorientowałam się jak już byłam po kąpieli, więc sama sobie zabrałam godzinę snu