Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pobierają krew ;-)Dziewuszki, miałyście lub będziecie miały PAPPA ??
bo mam dylemat straszny. jak wygląda sam zabieg ?
muszę zapamiętać i nabyć ;-) na miętę spojrzeć nie mogęŻyrafka, ja jak mam dolegliwości żołądkowe, to popijam miętę. Jest dozwolona w ciąży. Jak mam mega wzdęcia, to biorę czasami espumisan (ze 2 razy mi się zdarzyło). Czytałam, że można brać bo on nie przenika do krwi, tylko działa w jelitach.
a przed ciążą tak chętnie ją pijałam 
miałam C, awansowałam po porodzie na pokaźne E ;-) miałam czym karmić, tylko miałam jeden problem - płaskie, a nawet wklęsłe brodawkiWam wszystkim tak ładnie urosły piersi, a ja jak miałam A, tak dalej mamale ja się właśnie pocieszam, że może później dobiję do większego rozmiarku
A tak w ogóle, to trochę się tym dołuję, bo chciałabym karmić piersią i boję się, że przez te moje małe piersi nic z tego nie wyjdzie:-( miałyście może koleżanki, które były w takiej sytuacji i mimo wszystko normalnie karmiły?
nie nauczyliśmy się z Mrówkiem dostawiania i bezbolesnego karmienia, nie miał jak ciągnąć tych moich cyców
więc 6 miesięcy z laktatorem ;-) co 4 godzinki
więc tak jakby go karmiłam ;-)Ja nie robię...
Jak uda Ci sie zatrudnić przepracuj pełny miesiąc żeby uzyskać prawo do zasiłku... ;-)

co do dotykania czy glaskania brzucha, to ja na przyklad sie nie moge powstrzymac i glaszcze moja dzidzie.... oczywiscie delikatnie
ja póki mogę to pracuję, bo w domu to bym świra dostała... i tak mam plus, że pracuję kiedy chcę, więc jak się źle czuję to sobie wolne robięczy wszystkie z Was pracują czy może któraś już poszła na zwolnienie tak jak ja??![]()
już się bałam, że tylko mi piersi nie rosnąWam wszystkim tak ładnie urosły piersi, a ja jak miałam A, tak dalej mamale ja się właśnie pocieszam, że może później dobiję do większego rozmiarku
A tak w ogóle, to trochę się tym dołuję, bo chciałabym karmić piersią i boję się, że przez te moje małe piersi nic z tego nie wyjdzie:-( miałyście może koleżanki, które były w takiej sytuacji i mimo wszystko normalnie karmiły?
Mnie dziś od rana pobolewał brzuch. Takie kłucie raz z jednej, raz z drugiej strony. Dlatego teraz uprawiam leżinga jutro zaczynamy weekend:-)
witam przy okazji nowe majóweczki!
tak, ja miałam. to po prostu test z krwiDziewuszki, miałyście lub będziecie miały PAPPA ??
bo mam dylemat straszny. jak wygląda sam zabieg ?
jeszcze niedawno to całe dnie aktywnie spędzałam, a teraz lekki wysiłek zwała mnie z nóg :/ masakra jakaś... idę spać więc dobranoc :*