gwiazdeczka88
Fanka BB :)
no wlasnie bo takie obzeranie to nie jest dobre ani dla mamusi ani dla dzidziusia..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
annad heh musialabys kupic mozzarelle od kogos, kto ja sam robi. To co jest w sklepach, zwlaszcza w PL to po pierwsze mozzarelli w ogole nie przypomina, a po drugie jest z mleka pastoryzowanego:-)
a mi w pierwszej ciąży powiedział,że mam tyłozgięcie, a teraz nic nie mówił..czyżby się wyprostowało??Mia 30 slyszalam o tym ale moja kolezanka rok temu w styczniu szla za chrzestna a była w ciąży to wszystko zależy czy się wierzy w zabobony czy nie
Asku super rodzinka przyjela tak fajnie fakt ze jesteś w ciąży wogole podziwiam te dziewczyny co tak długo wytrzymaly z faktem ogłoszenia wszystkim ze sa w ciąży
a ja mam pytanie czy jest to możliwe żeby w pierwszej ciąży nie mieć tylozgiecia macicy a teraz mam bo wczoraj mi lekarz powiedział ze mam tylozgiecie![]()

mozarella?no jasne,że mniam;-)ja też zakupiłam sobie femibion 2 ,bo mi gin polecił i za pare dni zaczynam łylać.Mozarelli nie mozna ? No litości. Wczoraj i przedwczoraj jadłam sałatkę z bagietka i mozarella. Mniamjest z mleka pasteryzowanego, wiec nie wiem w czym problem. Co do witamin to chyba czas teraz na femibion 2, żadnych przykrych dolegliwości po nim nie mam. A i lekarz mi polecał
![]()
Współczuje wszystkim migrenowcom, całe szczęście mnie takie bóle nie męczyły przed i teraz tez nie odczuwam, czasem. Ale do zniesienia![]()
Dziewczyny mam pytanie, jak sobie radzicie z zaparciami?można coś na to brac?nie działa na mnie ani kiszona kapusta,ani sok z ogórków,,nic..załatwiam sie raz na pare dni i to jest jakas masakra..