Aśku
czerwiec'07 & maj'14
Straciatella, której od dawna już nie widaćPS.Kto moderuje Grupe Majówek>? bo czekam na przyjecie;P Chyba, ze mnie tam nie chcecie to trudno![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Straciatella, której od dawna już nie widaćPS.Kto moderuje Grupe Majówek>? bo czekam na przyjecie;P Chyba, ze mnie tam nie chcecie to trudno![]()

gratuluję 2 kreseczek, lipcowe są zawsze najlepsze - sama jestem z lipca
a ja mam skurcze macicy jak kicham - tragiczne![]()
ależ kocham Berlinstazi24 ja to bym chetnie sie z Wami spotkala ale mieszkam za daleko:-( Chcialabym poznac kogos z Berlina,czy Potsdamu. Moze ktos tutaj jest? a Z Polski pochodze z kujawsko-pomor.:-)
och, nawet ostatnio ślubnemu zaproponowałam, by jechać rodzić do Berlina
z imbirem ostrożniePić, pić i pić, najlepiej wziąc plaster cytryny, miód, pełno imbiru i rozgnieśc to razem, dodać świeżej mięty lub jak się nie ma to z torebki i zrobic napar, pić na ciepło lub na zimno.
jego nadmiar powoduje nadmierną produkcję soków żołądkowych ;-)
nawet kilka razy mi się śniło że gdzies tam idę a jakaś panienka klęka przed nim i rozpina mu rozporek, lub już klęczy... no i chyba wiecie co robi...
Nie mam pojęcia co te sny mogą oznaczać, nigdy takie rzeczy mi się nie śnią, w ciązy z córą 5 lat temu miałam pierwszy i jeden jedyny raz sen o jego zdradzie - normalnie aż rano na niego wtedy nakrzyczałam i cały dzień chodziłam zła a on obrażony że oberwało mu się za sen
Potem był cały czas spokój, w ciązy ktorą poroniłam w tym roku w marcu też mi się raz śniło że mnie zdradził, potem znowu był spokój z takimi snami a teraz to śni mi się to notorycznie...
Próbowałam to interpretować na rózne sposoby i kurczę naprawdę ufamy sobie, nie mam pojęcia dlaczego podczas ciąż mam takie sny.... 
Kluski zrobiłam sobie już wczoraj wieczorem(mąż wyrabiał ciasto żebym się nie przemęczała ;-) ) i czekają w zamrażarce więc tylko ugotować 

Zgadzam sie, lipcowe są najlepsze ja 07.07![]()