reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Danusia34 - teściowa kupuje małemu od początku, chodzi mi o kuzynostwo, ciotki i pozostałą bliską rodzine mojego M. Ale co tam... jak umiesz liczyć to licz na siebie, prawda :tak: przynajmniej kupuje to co mi się podoba...

Czy dostałyście już grzechotkę z Fisher Price??? coś mi się wydaje że jak zwykle nic nie dostanę :no:

AAA czyli wszystko ok:-)
Z kuzynostwem to moze tak byc.... niestety. Ja nie moge niestety liczyc na rodzine, bo sami tu jak dwa kolki jestesmy , wiec tez bede wszystko sama kupowac, no chyba ze kolezanki z pracy zrobia baby shower:-D

A i jeszcze mi sie przypomnialo jak ja bylam zawiedziena jak po naszym slubie nic nie dostalismy od rodziny meza. Tylko tata jego dal nam kase a reszta nic doslownie nas zlali.

Potem niektorzy jakies zaczeli nam prezenty dawac, ze niby tak to bylo zaplanowane. A mnie sie wydaje ze po prostu im glupio sie zrobilo albo maz cos im powiedzial.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas jakoś baby shower jeszcze się nie zaklimatyzowalo. Natomiast panowie robią pępkowe i piją z radości. A kobitka w tym czasie w pologu z dzieciem :-(
a mnie to kumpele ostatnio jak zarazy unikają, jakby się bały ze się brzuchem zarazą.

Babelku gratuluję wizyty. Tez dziś miałam miec nosek i kark. A wyszłam prawie zaryczana. Ale w poniedziałek idę do innego gina i to mnie jakoś uspokaja.

o rety nie śpicie jeszcze?:))

Witam nowe mamusie;)

Annad dobrze ze w pn bedziesz miala USG, uspokoisz się na pewno. Ale w szoku jestem, jak czytam o Twojej wizycie. Ja nie wiem Ci lekarze to myślą że my wróżki jesteśmy?przecież gdyby tak było to byśmy nie potrzebowaly lekarzy,,,,

A mnie ten brzuch tak boli i boli:( wzielam dzis już chyba 5 nospe w sumie, i nic. Jak tak bedzie bolalao to jutro do pracy nie idę.Tylko na IP.

Dobrej nocki:)

No wiec jest to moja pierwsza ciaza, jestem w 16 tygodniu i jestem bardzo szczesliwa!! Termin porodu wedlug ostatniej miesiaczki mam na 4 maja 2014 r., ale na ostatnim usg zmienilo sie na 30 kwietnia 2014 r. Jak macie pytania to pytajcie, chetnie odpowiem :)

reklama
Do góry