Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałamDziewczyny jeśli któreś z was nie ma na naszej liście to dajcie znać to dopisze. Bo jakoś nie mogę sie doczytać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałamDziewczyny jeśli któreś z was nie ma na naszej liście to dajcie znać to dopisze. Bo jakoś nie mogę sie doczytać![]()
Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałam![]()
Czekam na odpowiedzi 
ok, dziękujęWszystkie dziewczyny muszą wyrazić zgodę na zaproszenie nowego użytkownika ponieważ piszą na swoje prywatne tematy. Juz do nich napisałam o TobieCzekam na odpowiedzi
![]()
jak mam go na jeden dzień dać do rodziców, bo gdzieś musimy jechać, to szaleję z rozpaczy i tęsknoty 
ja po maturze zrobiłam studium kosmetyczne, a dopiero 3 lata temu na studia poszłam