reklama

Majówki 2014

aesthete, czesać mogę hehe;) już niestety ma 1,5 roku przerwy od pracy więc jak z dziećmi się uporamy hehe trzeba bedzie jakiś staż albo coś zrobić przypomnieć sobie bo to jednak dużo czasu minie... smykałkę do makijażu też mam dlatego też bym chciała coś w tym kierunku zrobić;) mam dużoo czasu hehe 25 wrzesnia dopiero 22 lata hehe
stazi, ja też uwielbiam jak z M zasypiamy przytuleni;) nawet córa nie wygrała i nie spi między nami tylko w swoim łóżeczku..;) musimy być obok siebie bo inaczej spać nie idzie;) hehe
po ciąży bardzo lubię teraz też na brzuchu spać ale piersi nie bolą aż tak;) brzuszek też wzdęty ciągle ale to raczej też tłuszczyk odstaję :-D

reklama
mój ma 28 lat :happy2: a razem jesteśmy hmm... 3-4 lata jakoś. w sumie nie wiem, bo nie pamiętam kiedy zaczęliśmy być razem, ale małżeństwem jesteśmy 2 lata :-p
w sumie fajnie się masz, bo w moim wieku już będziesz miała odchowane maluchy :tak:

Czesc Majoweczki :) gratuluje serdecznie Wam wszystkim :)

jestem juz majoweczka 2012 :D I teraz bede majowka 2014, termin mam na 12 maja, w piatek bylam u ginekologa I zrobila usg dopochwowe I bylo juz widac nasza fasoleczke :D jestesmy bardzo szczesliwi a maz chodz z glowa do gory bo juz druga ciaza ktora nam sie udala w pierwszym cyklu ;) nie bylo nam dane sie dlugo sttarac odstawiam tabletki I juz ;) Pani doctor sie smiala ze plodna ze mnie kobieta I jak juz nie bedzie chcieli miec wiecej dzieci to bedziemy musieli sie dobrze zabiezczyc ;)

widzialam ze tak wczesnie zakladacie grupe zamknieta, nie uwazacie ze to za szybko? dziewczyny dopiero beda sie dowiadywac o ciazy I moze je to zrazic zeby zaczac pisac tutaj jak wy macie juz swoja grupe... ja tez bylam na forum z maja 2012 I tez mielismy grupe zamknieta ale dopiero pozniej jak sie wszyskie lepiej poznalysmy I nawet lepiej bo niektore dziewczyny okazaly sie bardzo niemile I srasznie prowokowaly klotnie wiec pozniej Ich w naszej grupie juz nie bylo a kilka tygodni to malo zeby sie poznac na tyle, ale to tylko moje zdanie ;)
mam nadzieje ze mozna sie przylaczyc chociaz do pisania tutaj jak narazie, a wlasnie mialam pytac czy dziewczyny ktore sa w grupie zamknietej tez sie udzielaja tutaj?

właśnie bardzo chcieliśmy mieć dwójkę dzieci miała być roznica ok 2-2,5 roku no ale cóż;) my małżeństwem 20 bedziemy 2 miesiące;) także króciutki staż ;)

Czesc Majoweczki :) gratuluje serdecznie Wam wszystkim :)

jestem juz majoweczka 2012 :D I teraz bede majowka 2014, termin mam na 12 maja, w piatek bylam u ginekologa I zrobila usg dopochwowe I bylo juz widac nasza fasoleczke :D jestesmy bardzo szczesliwi a maz chodz z glowa do gory bo juz druga ciaza ktora nam sie udala w pierwszym cyklu ;) nie bylo nam dane sie dlugo sttarac odstawiam tabletki I juz ;) Pani doctor sie smiala ze plodna ze mnie kobieta I jak juz nie bedzie chcieli miec wiecej dzieci to bedziemy musieli sie dobrze zabiezczyc ;)

widzialam ze tak wczesnie zakladacie grupe zamknieta, nie uwazacie ze to za szybko? dziewczyny dopiero beda sie dowiadywac o ciazy I moze je to zrazic zeby zaczac pisac tutaj jak wy macie juz swoja grupe... ja tez bylam na forum z maja 2012 I tez mielismy grupe zamknieta ale dopiero pozniej jak sie wszyskie lepiej poznalysmy I nawet lepiej bo niektore dziewczyny okazaly sie bardzo niemile I srasznie prowokowaly klotnie wiec pozniej Ich w naszej grupie juz nie bylo a kilka tygodni to malo zeby sie poznac na tyle, ale to tylko moje zdanie ;)
mam nadzieje ze mozna sie przylaczyc chociaz do pisania tutaj jak narazie, a wlasnie mialam pytac czy dziewczyny ktore sa w grupie zamknietej tez sie udzielaja tutaj?
Witaj;) i gratulację fasoleczki;)
udzielamy się tutaj cały czas;) tylko jeśli ktoś ma poważny problem to piszemy na zamkniętym;)
także spokojnie;)

marteczka, w takim razie gratulacje ;-)

cóż, nam się w naszej grupie podoba i nie uważamy żeby było to za szybko ;-) i nie zauważyłam żeby którąś dziewczynę zraziło to, że mamy grupę zamkniętą :happy2: wszystkie dziewczyny z grupy normalnie się udzielają na forum, a w grupie tylko na prywatne tematy, których nie chcemy na forum poruszać :happy2:

Ania, ja właśnie też chcę różnicę wieku między dziećmi 2-3 lata :happy2:

cos nie w temacie jestem z a zamknieta grupa ...;/ tez chyba w niej nie jestem?
czekam na bete i wtedy oficjalnie dolaczam badz jezcze nie do listy:tak:
Aesthete Ania widze jesli dobrze pamietam blisko siebie mieszkamy to i i te same zainteresoania fajnie!;-)
witam nowe Majoweczki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry