diabliczka00
Fanka BB :)
Mi też kazał odstawić teraz dopiero, powiedział że już wszytko jest ok i nie ma potrzeby brać...ale nie wiem czy to był dobry pomysł jak teraz analizuje...brałam 2 x dziennie
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurczaczek- odcięcie pępowiny ?? Dlaczego?![]()
bajka nie obraź się, ale Twój szwagier chyba jest mało dojrzały z tego co piszesz...;/
a w niedziele na TVN ma być "Bokser" z Bobrowskim i Przybylską i mam zamiar oglądać bo lubię takie filmy
pisałyśmy sobie ostatnio o piciu aloholu w ciąży i powiem Wam, że nie wiem co już mam o swojej szwagierce myśleć...
Jest w ciąży...ma termin też na maj...Dwoje dzieci, jedno z porażeniem mózgowym i padaczką ma 9 lat i opieka 24godziny na dobę..., drugie w miarę zdrowe, a ona łazi po barach, pije, pali i uważa że jest ok, bo w drugiej ciąży paliła i dziecko ma zdrowe...
Ja nie wiem jak można być takim bezmyślnym ;-(
I jeszcze się chwalić na fb swoją głupotą publicznie: "piątek można iść do baru","piwko wieczorem to jest to","nie ma to jak wrócić o 3 nad ranem z imprezy i opić się redssami..."... nie mówiąc o tym że co tydzień wypisuje "wizyta za x dni... może będzie widać płećja chcę syna, nie chcę trzeciego dziurawca","jedno piwo to zdecydowanie za mało ... w końcu jesteśmy we dwoje heheh" itp...
Tylko żal tego biednego dzieciątka... niech ona się modli żeby to dziecko się zdrowe urodziło...:-(
Ja mam całą siatę w piwnicy orzechów, ale ciągle zapominam![]()

:*
jest niesamowity , ponadczasowy
ale niestety...w ogóle to chodzą za mną lody czekoladowe i ostatnio miałam sobie kupić pech chciał że zapomniałam...a teraz jakoś może mi przejdzie. Jutro będę robiła rosołek na swojskim kurczaku więc już nie mogę się doczekać ;-) mniam Zjadłabym wątróbkę ze smażoną cebulką mmmmmm ojjj i pomidorki ze śmietanką ajjjj już mam mega ślinotok albo blacharz (tarte ziemniaki plus boczek ew słoninka zapiekane ) dobra koniec bo to nie pora na myślenie o jedzeniu