ivon89 no ja konkretnie z Przemkowa jestem takze do glogowa mam 30 km
ej weźcie mnie jakos zaproście do tej grupy na fejsie jezeli rzeczywiscie znajomi nie beda tego widzieć https://www.facebook.com/monishya.maszczak moj profil 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mia no cham totalny...niech sie wgl cieszy ze zgodziłas sie odebrac a nie...;/ najgorzej by było jakbys podpisała a on by nie wniosł i bys musiała sterczec z ta paczka na dworze zeby nikt nie zarypał

do tej pory używam tylko 2 z 8 rodzajów perfum, które posiadam. Tak mnie te zapach drażnią... :/dla mnie bombaO dzięki za info co do glukozy- czeka mnie widać mało przyjemna posiadówka w przychodni
Ja już po obiedzie- rosół dziś zjadłam, więc zapewne za 2 godzinki już w lodówce będę siedzieć za czymś do jedzenia
Właśnie kupiłam z fb przewijak za 20zł :-) W sklepie widziałam za takie za 70zł więc uważam że jak na nieużywany to dobry zakup, i motyw uniwersalny
Zobacz załącznik 596999
a w ogóle to macie już listę rzeczy jakie są potrzebne dla dzidzi oprócz ubranek, pampersów i wózka?