Witam z samego rana!
Ciezko jest wstac i funkcjonowac jak sie nie da rady kawki wypic

wczoraj znow bez wymiotow i bez mdlosci

prosze niech juz tak zostanie

Maz sie przeziebil, kicha, ma katar, bole gardla i boje sie zeby mnie nie zarazil
Dzis w pracy do 3, pozniej drzemka, obiad, kapiel, ksiazka i spanie

i tak leci dzien za dniem

A Wy jakie macie plany?
To może weź sobie jakieś witaminki, coś w rodzaju rutinoscorbinu, mnie też pomaga ten syrop *spam*, ale nie wiem czy u Ciebie będzie dostępny :/
Co do planów... Leżę i pachnę

a tak na serio, to już posprzątałam kuchnię, zjadłam śniadanko, wzięłam leki, trochę oglądam tv i może jakieś filmy obejrzę

a co do reszty dnia to jeszcze nie wiem co zrobić na obiad, ale mam w planach upiec ciasto francuskie x 2 i przełożyć kremem karpatkowym, bo M sobie zażyczył już parę dni temu
Jakie plany?W zasadzie żadnych.Miałam myć okna ,ale nie wiem czy zdążę,jadę do koleżanki oglądać ciuszki dla maleństwa.Nie wiem jak to załatwimy,bo jeszcze płci nie znam.Po 12 latach dziecko ,więc czuję się jak pierworódka.Wszystko muszę kupić i bardzo mnie to "podnieca".
ojej

już na samą myśl o ciuszkach micha mi się cieszy, jeszcze po wczorajszej wizycie, jak wiem, że wszystko jest oki, to już tak zupełnie mogę się temu oddać, takim przyszłościowym celom, co by tu kupić i wg...

teraz to już chyba nic nie może nam wszystkim zaszkodzić i wszystkie dotrwamy do końca. Też tak myślicie?
Funia zazdroszczę Ci

też bym coś pooglądała, może kupiła... ale z tym poczekam jakoś do marca

owocnego oglądania!
Witam i ja
u mnie tez nudy coraz gorzej mi się wstaje rano a jutro musze wstać wcześniej bo na roraty rano chcemy isc
ja mam zakaz kochania się bo mam podobno bardzo nisko lozysko i mogą pojawić się plamienia
dajcie mi jakiś pomysl na zabawy z dziecmi w czwartek będę tu miała gromadke 8 dziewczynek i musze im jakies konkursy wymyslec
ale jestem zla mam kredyt hipoteczny w getinonline i wchodzę na konto a tam pobrane 30zl za niedotrzymanie deklaracji wplat jak zakladalam konto inny bank nie chciał nam udzielić kredytu to była mowa o 1000zl wiec tak wplacalam a teraz się okazało ze 1204zl
jak tylko będzie możliwość to przeniosę kredyt do innego banku bo ten od początku w kulki leci
hmmm.... z zabaw to pasują np, jakieś wycinanki, rysunki, może jak każda z dziewczynek widzi Świętego Mikołaja, czy choinkę, możesz im też jakąś bajkę puścić, której np nie oglądały, albo którą lubią

no innych pomysłów nie mam :/
Witanko
Ja wczoraj popołudniu miałam dziwne kłucia, bóle poprawej stronie w podbrzuszu. Jak tylko się podnosiłam czy ruszałam to odrazu mnie łapało. Trochę poleżałam wieczorem i dziś już na szczęśćie ok
Wczoraj Amelka wniebowizęta Mikołajek w przedszkolu :-) Siedziała u Mikołaja a kolanach , rozmawiała z nim - a myślałam,że będzie się bała. Po czym wieczorem powiedziała, że skoro mikołaj już chodzi z prezentami to ona mu mleko i ciasteczko przygotuje - może przyjdzie w nocy . I co było zrobić musiał przyjść

Więc Mikołaj w tym roku przysedł wyjątkowo szybko ;-)
Aesthete na pewno tak jest w fotoradarem ? Nam przyszło w wakacje ze straży gminnej. olaliśmy przychodziły wezwania aż w końcu pismo do m do pracy ze komornik pobierze z pensji... Więc chyba nie do końca tak jest... Chyba że ktoś chce się sądzić
No to fajnie, że Mała zobaczyła się z Mikołajem

a jak już ciasteczka były i mleko no to koniecznie musiał też przyjść Mikołaj do domku

he he he
Aesthete jesteś the best

ja na mandatach się nie znam więc nie pomogę :/