Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?Dołączyłam do was dośc niedawno później zniknęłam bo wylądowałam w szpitalu. Niestety nie dałam rady nadrobic postów.
Mam pytanie są tu może mamy z trójmiasta ? Chodzi mi o adresy gdzie mogę kupic fajne ciuchy ciążowe m.in. sukienki eleganckie.
Buziaki!
Ja kupuję ciuchy ciążowe w Happymum - mają swój salon firmowy w Klifie w Gdynii na Ip. Możesz też całą kolekcję zobaczyć online: Happymum - odzież ciążowa
Polecam, bo ciuchy są dobrej jakości i można je nosić też po ciąży, bo są jakoś tak fajnie skrojone
Mają salony w całej Polsce swoją drogą, można też kupować online, także polecam w sumie wszystkim.
Tańsza alternatywa do H&M, ale jak tam ostatnio byłam to dawno nie widziałam takiej masakryChoć mam stamtąd piżamę, tunikę i leginsy
![]()
Najbardziej zależy mi na kupieniu kilku eleganckich sukienek czy oprócz H&M (same czarne sukienki ciążowe- średnio na ślub..:/) i Happymum możesz coś polecić? Wiem, że mają sprzedaż wysyłkową, ale wolałabym jednak przymierzyc czy będzie mi pasowało i nie bawic sie w odsyłanie![]()
tak są kaloryczne, ale też coś innego , jak znajdę ten wątek bądź sobie przypomnę to napiszę na pewnobanany, bo są bardzo kaloryczne.
a winogrona to nie wiem dlaczego![]()

dawno takiego radosnego psa nie widziałam