Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja już po odebraniu bety, mam poziom bety 311, więc wczesna ciąża. Cieszę się jak głupia Za 2 tygodnie kontrola u gina, będzie już wtedy widac maluszka...
Ptysia większość z nas prowadzi swoje wykresy gdzie zapisuje temperaturę, śluz i dzięki temu wie kiedy ma owulację i dzięki temu dokładniej wiemy kiedy zaszłyśmy w ciążę. U mnie na przykład termin wg miesiączki to 26 kwiecień... ale wg owulacji 2 maj ponieważ mam dłuższe cykle niż te "kalendarzowe". Bo jak wiemy każda kobieta jest inna.
Perełka więc niech Wam wszystkim będzie, przestaję się denerwować i czekam do następnej wizyty gdzie już na pewno będzie serducho biło i dostanę kartę ciąży
Witam zapraszam wszystkie mamusie których termin porodu wypada ma maj 2014 Ja wprawdzie będę testowała za 10 dni ale mam przeczucie ze zobaczę swoje dwie kreseczki
hej dziewczyny ja też mam nadzieje zostac majówką co prawda testuje dopiero za 10 dni.Trzymajcie kciuki i grzejcie mi miejsce pozdrawiam wszystki mamusie Dodam ze mieszkam w Irlandii, i byłaby to moja druga ciąza