Hej Dziewczyny.., ja tez jestem po wizycie ale tylko sie zmartwilam - Gin powiedzial ,ze odkleja mi sie kosmowka- mam brac dalej luteine ale ,ze to byl Lekarz na NFZ i to z kiepskim sprzeciorem jestem umowiona na piatek do innego poleconego przez kumpele prywatnie - podobno ma dobry sprzet i wiedze rowniez- wiec licze ,ze moze ten sie pomylil - eh nie wiem.. i cos mi sie za mala dzidzia wydaje..,;/ bo 2.10.2013 - mial niby 17.6 mm a 8.10.- niby 18 ,, -ale mierzylo to dwoch rznych lekarzy na roznych sprzetach wiec moze ktorys zle zmierzyl?/ hmm nie wiem mam nadzieje ,ze w piatek uslysze cos dobrego - Trzymajcie kciuki- poki co wypoczywam !
ale najlepsze ,ze ten lekarz co powiedzial ,ze mam odklejajaca kosmowke i mowi - ma Pani duzo odpoczywac, nei dzwigac , oszczedzac sie etc.., po czym ja sie pytam o l4 czy bede mogla potem dostac jak by bylo cos gorzej - a On ,ze ciaza to nie choroba i ,ze tylko jak bede krwawic!!!!! rece mi opadly i wolalam juz stamtad wyjsc niz sie denerwowac... mam nadzieje ,ze ten gin w Pitek powie mi cos lepszego niz ten.....
Makao , Olapalo.= a ja nie polecam łozka pietrowego - z takowego wlasnie spadlam i bylo powaznie.. od tego momentu nigdy wiecej nie spalam na gorze- miala wowczas oklo 4 lat.