Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja już wymyśliłamaesthete no liczylam, ze Ty jakims pomysle zarzuciszJa musze zrobic cos szybkiego, bo o 5 nic mi sie nie bedzie chcialo
![]()
no ja juz mam wózek wybrany dla moich dzieciaczków,trochę szybko,ale ja niecierpliwa jestem..strasznie mnie korcą te dziecięce gadżety;-))lotos za mną to buraczkowa chodzii nie wytrzymam dziś będzie. wczoraj kupiłam banany żeby zrobić koktajl mleczno-bananowy, chciałam dodać trochę sorbetu malinowego. ale zjadłam banany, więc koktajlu nie będzie. a może zadzwonię to M kupi
ja wciąż na etapie szukania wózka. chcę mieć decyzję z głowy bo dopóki nie zdecyduję to będę się męczyć.
Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????