nadzieja1984
Fanka BB :)
Właśnie obejrzalam 103 odcinek rodzinki.pl i usmialam sie jak dzika norka 

polecam! Śmiech na głos polecany w ciąży i nie tylko 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też zaczynam się zastanawiać czym tu się smarować. Mam już mnóstwo rozstępów na tyłku, nie wiem, czy kolejne się zmieszczą, ale z moim szczęściem pewnie takA mam do was takie pytanko wcieracie w siebie jakies kremy czy oliwke na roztepy.
Bo ja zaczelam sie smarowac oliwka hipa dla niemowlat bo mam juz i tak sporo a nie chcem kolejnych tylko czy oliwka da rade??
;-)

Straciatella, mam tak samo. Odrzuca mnie od kremu do rąk, którego zapach uwielbiałam... a jak w pracy otwieram lodówkę, to albo wstrzymuję oddech, albo biegnę zaraz do kibelka...Mdli mnie ostatnio pod wpływem różnych zapachów: mięsa, płynów do płukania, perfum, kremów... ble..
Dziewczyny, zapraszam do Białegostoku:-) u nas poród naturalny ok 2000, cc, ok 2300 chyba, a poród w wodzie 2500 zł. I to w najdroższej klinice;-) Można wynająć nawet apartament, w którym jest miejsce dla męża. Na pewno wyjdzie taniej.Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????

tak mnie to wkurza, codziennie znajduję nowy
a przed ciążą mnie tam nie wysypywało...Ale ja jestem nienajedzonao 15 jadlam obiad, gołąbki, o 17 już mnie ssało to znalazłam krakersy które zagryzłam jabłkiem i śliwką, a teraz jem bułkę z serem i pomidorem zastanawiając się nad cytrynowym kisielkiem;-) a głowa znów zaczyna boleć:|