Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a zupa kalafiorowa to akurat prosta jestaesthete o mamo zupa kalafiorowaTeraz to mi narobilas ochote. A powiedz mi jak ja robisz, bo ja nigdy kalafiorowej nie robilam..
To u mnie moj 4 letni synek tak maNa obiad je tylko i wylacznie mieso. Na slodko nic nie zje, ani zup, ani ziemniakow..

ja też mam zamiar kupić chustęA jak będę musiała gdzieś jechać sama z dwójką to mam ambitny plan malucha w chuście nosić. Mam nadzieję, że uda mi się chustować ;-)
ja wczoraj miałam fazę na frytkiIdę strugać ziemniaki na frytki :-) Wczoraj mnie naszło ale było już późno i nie chciało mi się robić. Dzisiaj z Mateuszem przez dzień mieliśmy zupkę pomidorową a teraz jak M wraca będą frytki do tego. Czy mu się to podoba czy nie![]()
a M dostał jeszcze do frytek kotleta i surówkę ja też mam takie wrażenie że już czuje bobasa :> jak się przewraca w brzuchuJestem na 99% pewna, że kluska zaczyna już dawać o sobie znać. Wieczorami, jak się mocno w siebie wsłucham to wyczuwam pyknięcia![]()
Może jestem masochistką ale nie mogę się doczekać kiedy mi porządnie pęcherz skopie
Pozdrowionka![]()

hej dziewczęta,
nie nadrobię Was tyle żeście naprodukowały!!!ja leżę w szpitalu z tym zapaleniem pęcherzyka, jeszcze do tego żołądek też mam zbyt delikatnymaskara takie tu nudy, nic jeść nie dają eh
![]()
Witajcie majóweczki
Jeśli chodzi o sny, to mojego nie przebijecie... Zaczęło się od tego, że brałam ślub w różowej sukni z mężem mojej kuzynki(!!!), była nawet noc poślubna .. potem pojechaliśmy do szpitala i moja przyjaciółka planowała na mnie morderstwo, bo nie wyszłam za mąż za lekarza...Skończyło się tak, że odebrałam jej pistolet i ganiałam po całym szpitalu jednocześnie strzelając, a moja różowa suknnia ślubna zabarwiona krwią furkotała dookoła...taaa..w żadnym senniku nie było podobnych haseł, żeby znaczenie odszukać![]()