Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie to każdy dzień to zagadka... jak dwa dni jest ok, to później tydzień fatalny i nieznośne mdłości i wymioty kilka razy dziennie to norma...brownagula spokojnie mdłości już na tym etapie co ty jesteś mogą minąc mi mniej więcej w tym okresie minęły nieraz mnie zemdli ale to już sporadycznie i zastanawiam się czy ok, ale przecież one cały czas nie będą;-)

wiem głupota, ale to takie "upominanie" dzidzi że wszystko ok 
no "bitwa o dom" to właśnie na tvnplayerze jestaesthetea na czym ogladasz ta bitwe o dom.
Ja ogladam na IPLa "Nasz nowy dom" i zawsze rycze. jeszcze ogladam serial paradokumentalny "chlopaki do wziecia" polecam!!! i "salonowe rewolucje z Leszkiem Czajka
kurczę, to u mnie w domu w wc jest ten zapach
aesthete, z tymi płynami do płukania jest tak, że te wszystkie detergenty i zapachy w ich składzie bardziej nam szkodzą ale reklama robi swoje. zresztą jak wszystkie piękne zapachy w naszych domach. staram sie z tego wycofywac, nie kupować pachnacych patyczków, sprayów itd. tylko że ciagle zapominam na allegro kupić nauralne olejki. tego przepisu Bosackiej nie moge znaleźć

ahh! nie wolno używać mydła do mycia twarzy! :> żel do mycia twarzykurcze jestem zachwycona tym mydełkiem pachnie mi nim w całej łazience przedtem myłam się takim aleppo a on śmierdział ble ale był rewelacyjny na skórę teraz myję nim tylko buzie jest idealny mam taka gładką cerę jak po peelingu![]()
o kurczę, to superWiecie co? Zadzwoniła dzisiaj do mnie położna... nieznajoma... dostała numer w klinice, w której byłam na samym początku ciąży i zaproponowała, żebym ją wybrała jako położną - niedługo zaczyna kolejną bezpłatną szkołę rodzenia w mojej miejscowości, mogę tez wybrać zajęcia u mnie w domu, też bezpłatnie. Jutro mamy się zdzwonić i porozmawiać jak to miałoby wyglądać. Na jej stronie wyczytałam, że jest też doulą i że zajmuje się też bezpłatną opieką poporodową - 6 spotkań do 2 mca życia dziecka.
Powiem szczerze, że w szoku jestem i to pozytywnym, bo trochę sie martwiłam, że rodzić będę w innej miejscowości i położna którą chciałabym mieć przy porodzie, na pewno do mnie do domu przyjeżdżać specjalnie nie będzie... zobaczymy co z tego wyjdzie...
nie no, musisz się upominać o usg? przecież za to płaciszCzy będąc u ginekologa prywatnie mogę upominać się o usg?Są jakieś ograniczenia?
dla mojego gina to normalne że przychodzę głównie dla tego usg, bo te 3 tyg czekam w niecierpliwości
ale zleciało Kotka jak samopoczucie??