Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też bigosWitam dziewczynki;-)a u mnie dzis bigosik..i jutro pewnie też ,bo cały gar nagotowałam![]()
niestety muszę podzielić się z chłopakami ;-)tak samo - 500 mg ;-) • Ulotka Apap Direct / Paracetamolum - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.plAśku a ile taka torebeczka granulatu ma w sobie paracetamolu? tez 500mg? jak mi się czopki które są na receptne skończą to kupię taki APAP :-)
ewelinka a ja nie powiedzialam, ze nie moze. Tutaj to jest tradycja, ze zazwyczaj syn po ojcu kibicuje tej samej druzynie. Ale rownoczesnie czesto zdaza sie, ze syn kibicuje komus innemu.
Co do bledow, to wierz mi, ze ja bardzo tolerancyjna jestem:-) nie odzywam sie praktycznie nigdy, ale nie moge tego nie zrobic, jesli w jednym wyrazie sa 3 bledy. Bardzo nie lubie robic bledow, jak nie jestem pewna to sprawdzam w slowniku. Jesli zrobie i sie zorientuje to poprawiam, a jak nie moge poprawic, to wstydze sie. Uwazam, ze po to sa slowniki, zeby z nich korzystac. A dostep do nich jest w tych czas tak ulatwiony, ze nawet nie trzeba wstawac od komputera.

zreszta jakiekolwiek życzenia i zażalenia, jesli w ogóle, to do chłopów, bo to oni "robią" płeć:-)to musi być ci ciezko przeglądac internet, w którym roi się od błędów,;-) ale poprawianie cudzych błędów to lekka przesada;-) bez obrazy:-)Co do bledow, to wierz mi, ze ja bardzo tolerancyjna jestemnie odzywam sie praktycznie nigdy, ale nie moge tego nie zrobic, jesli w jednym wyrazie sa 3 bledy. Bardzo nie lubie robic bledow, jak nie jestem pewna to sprawdzam w slowniku.![]()
zadne pizze, spaghetti, lazagne fuuj
ale Wam zycze smacznego ewelinka a ja nie powiedzialam, ze nie moze. Tutaj to jest tradycja, ze zazwyczaj syn po ojcu kibicuje tej samej druzynie. Ale rownoczesnie czesto zdaza sie, ze syn kibicuje komus innemu.
Co do bledow, to wierz mi, ze ja bardzo tolerancyjna jestem:-) nie odzywam sie praktycznie nigdy, ale nie moge tego nie zrobic, jesli w jednym wyrazie sa 3 bledy. Bardzo nie lubie robic bledow, jak nie jestem pewna to sprawdzam w slowniku. Jesli zrobie i sie zorientuje to poprawiam, a jak nie moge poprawic, to wstydze sie. Uwazam, ze po to sa slowniki, zeby z nich korzystac. A dostep do nich jest w tych czas tak ulatwiony, ze nawet nie trzeba wstawac od komputera.
ja tez dziś miałam spagetti, z łososiem i fasolką szparagową
spaghetti