Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jezu co za baba...
i mi jedną połamał na mniejsze kawałki i powiedział żeby sobie spróbować bo smakują jak mięsko 

ale przyznam, że nawet wyspałam się ;-) Mrówek do nas przylazł koło 6, gotowa byłam już wstawać ;-) teraz łapie mnie jakiś kryzys
spanie mi się włączyło ;-) może po śniadanku i "Przyjaciołach" pośpię sobie przez chwilkę 
canalu ;-) do polsatu nigdy się nie zbliżę, śmierdzi mi tandetą ;-) dlatego też po nowym roku odchodzę z plusa, jeden właściciel, jeden żenujący poziom ;-)Aśku a co masz za dekoder? Tylko nie mów, że cyfrowego polsatu? Oj ile ja nerwów na nich stargałam :/ A ich sprzęt to największe badziewie pod słońcem.
takie uniwersalne ciuchy mnie nie pociągają ;-)
wiecie, że Mrówek miał kombinezon żółty z napisem
Little Princess
moja mama mu takie kupiła ;-) za to teściowa kupiła ku kombinezon w kolorze maliny
malinowy oddałam koleżance ;-) w żółtych chodził, a dokładnie leżał ;-) przez pierwszą zimę ;-) w śpiworze napisu nie było widać 
Dziewczyny czy Wy tez dostajecie wkoło kupę dobrych rad od znajomych, koleżanek z pracy itp?
Mnie ostatnio tekst koleżanki z pracy rozwalił: ja nie wiem co to z tego dziecka bedzie jak Ty takie rzeczy jesz... Tzn wg niej sushi jest dziwne, ryż pieczona ryba i warzywa to rzeczywiście dziwne, najlepiej byłoby zjeść schabowego z kością i do tego zasmażana kapusta bo to takie polskie No szlag człowieka moze trafić.
Poza tym w tym tygodniu dowiedziałam sie ze nie powinnam nic dla dziecka kupować, a kupiłam 2 paczki pieluch i opakowanie chusteczek bo to zle wróży. Cały czas jakieś zabobony, ale juz nie wytrzymałam i powiedziałam ze mam juz dosc ich i ich pie****a- dosłownie.
No takie wszystkie religijne normalnie piaskiem w kościele a w takie rzeczy wierzą.
!