• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
A moze Ktoras z Dziewczyn, ktore posiadaja telefon do Stracitelli spróbują do Niej Zadzwonic>>? Bardzo to podejrzane- i tez mam bardzo czarne mysli co sie moglo takiego wydarzyc, ze zniknela bez sladu;//

Witam

my jeszcze w lozku :zawstydzona/y: oglądamy jakies filmy i tak dzionek mija za chwile musze się za obiad zabierać

ja się jakos dziwnie czuje co chwile mnie brzuch kluje i jest mi niedobrze

racja, może ktoś kto ma nr zadzwoni po prostu do niej?...
oby wszystko bylo dobrze!

a ja jednak ide jutro na wizyte - 3 dzien z rzedu dosc mocno boli mnie podbrzusze, niepokoje sie i wcisnelam sie na jutro do mojego gina. trzymajcie, prosze, kciuki!

browngula ja mieszkam i pracuje w Irlandii wiec ich tu nie obchodzi 11 listopada :P A pracuje w HP jako techniczny analityk czyli caly dzien siedze na komputerze i przy telefonie :)

gwiazdeczka ja też w pracy więc nie jesteś sama :)

nana7ma trzymam kciuki żeby to nic groźnego nie było! Daj znać jutro.

reklama
NANA7MAMA-nie martw sie, to moze byc pecherz..mnie tez tak podbrzusze bolalo pare dni i to dosyc mocno..wystraszona chodzilam jak nie wiem,a gin przepisal urosept i przeszlo od razu..w zyciu bym nie podejrzewala,ze tak od pecherza moze bolec..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry