Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uf, uf ;-) ale mogła chociaż esa wysłać skoro tak się do niej dobijano ;-)Dzwoniłam do Straciatelli... była w szpitalu, wszystko ok z nią i z dzieciątkiem, nie miała możliwości kontaktu, dzisiaj się do nas odezwieuff...
obiad właśnie zjedzony ;-) więc zaczynamy kolejną część lenistwa ;-) oglądamy w tv marsz niepodległościowy 
żenua ... mogliby wreszcie zabronić tych marszów, z każdym rokiem ogląda się to z coraz większym zażenowaniem ...
a powiedz mi kiedy zamierzasz isc na macierzynskie? Bo ja myslalam na miesiac przed. Bede miala jeszcze kupe niewykorzystanych ferii wiec dorzuce sobie te 2 tygodnie;-)
Przezylam go to i przezyje reszte tygodnia w pracy
Ivon89 przybij zòłwika, mi tez wskoczył pełen 12. Piersi już nie bolą ale sutki są bardzo wrażliwe. Przeczytalam że teraz brodawki mogą zacząć ciemniec a na brzuchu pojawić się ciemny pas. ciekawe od czego to zależy że niektóre babki go mają inne nie.
joannna pączkiSama robisz?
kurczaczek oj kusisz tymi ciastamiA ja mam takiego lenia do pieczenia ostatnio
annad zazdroszcze, że Twój mąż w firmie cukierniczej pracuje![]()

Mia i Futyrystka ja tez mam pryszcze na brodzie, pod broda czole a tak to zadnych problemow z cera nie mialam, no chyba, ze okazyjnie przed okresem ale to tez nie zawsze.
ooo a co tu taka cisza?co do ruchow to tez czasami mi sie wydaje,ze czuje,szczegolnie jak leze na plecach,ale pewna nie jestem,ze to to:-)
Dzwoniłam do Straciatelli... była w szpitalu, wszystko ok z nią i z dzieciątkiem, nie miała możliwości kontaktu, dzisiaj się do nas odezwie
uff...