Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i mi baaardzo smakuje 
sosik zrobiła moja mama z wołowinki i żołądków drobiowych..mniamKotka a jaki masz sosik do kaszy? Tez bym takie zjadla ale do tego dodalabym miessko jakies ;-)
![]()
:-)
Ptysia fantastyczne torty! Prowadzisz może bloga? Jak tak podaj adres dodam Cie do mojej listy ulubionych bo ja prowadze tzn od dawna mam przestuj. A jak nie prowadzisz to zacznij i chwal się tymi słodkościami bo są extra!

O matusiu jakie torty.
ja jestem anty talent. A po ślubie to mam w ogole uraz do tortów. Sami wszystko dopinalismy na ostatni guzik jeśli chodzi o wesele a teściowej (bo aż się całą trzesla ) dałam wolną rękę jeśli chodzi o tort. Warunki były takie że nie miał to być lekki tort bo upał niesamowity, bez maslanych i alkoholowych kremów. O sztucznych kwiatach nie wspominając i perelkach. Ja pier* co ona wybrała i mi przyniosła dwa dni przed... Tort ze spirytusu i masła, z rozowymi różami i srebrnymi perlami. jaka kłótnia była ludzie. Ona zaraz się poryczala że chciała dobrze, że przeciez goście takie lubią ble ble ble. kobieta zwariowala dosłownie, czepiala i krytykowała wszystko co dotyczyło wesela. Tort cudem udało mi się jeszcze zamówić i zniknął cały na weselu. A tesciowa to ten tym po zawsze i wszędzie swoje trzy grosze musi wcisnąć. Więc jeśli chodzi o wnuka to cała w strachu jestem. bo to moje pierwsze a ona przecież dwóch synów wychowała...