Witajcie z rana
) Dziś na śniadanie sobie zrobiłam naleśnika z owocami i jogurtem naturalnym, jednak myślałam że zjem więcej i nasmażyłam bez sensu, a najadłam się jednym i to bardzo mocno się najadłam
To mój chyba trzeci dzień bez słodyczy i z dobrym odżywianiem, więc się cieszę z samej siebie
. Wczoraj ćwiczyłam z youtuba: Leg and Butt Workout, Prenatal Fitness, Class FitSugar - YouTube i Yoga Strength Workout, Prenatal Fitness, Class FitSugar - YouTube . Pierwsze to tyłek i nogi a drugie to joga, wszystko po 10 minut, jednakże nie polecam jak ktoś się na to natknął - ćwiczenia są dla mnie za słabe, a w jodze brakuje dla mnie relaksacji na koniec no ale chcialam krótko to mam
. Denise Austin: Prenatal Cardio Workout- Fit & Firm Pregnancy - YouTube to jest fajne - typowe cardio, ćwiczyłam jakiś czas temu i bardzo mi się podobało
. 20 minut ćwiczzeń. Dzisiaj poszukam czegoś intensywniejszego, bo moje ciało jest przyzwyczajone do ćwiczeń, tylko że ostatnio trochę mu się nie chciało
, Współczuję Wam dziewczyny, widzę że niektóre z Was za dobrze się nie czują, a ja świetnie przechodzę ciążę jak na razie...
zrobiłam, bo ogólnie jemy całkiem zdrowo więc taki wyskok raz na jakiś czas to nic złego 
potem znieczulenie, 10 minut na fotelu, i jak trzeba było wyrywać to ja się cała trzęsłam ze strachu, a dentystka nagle pokazuje mi mojego zęba, a ja w takim szoku "to już?" normalnie nic nie czułam, nawet nie wiedziałam kiedy złapała mi tego zęba!