reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam :)

co do prezentów dla dzieci, ja też sobie nie wyobrażam żeby pójść do kogoś, komu urodziło się Dzieciątko i nic nie przynieść...
nawet jak chodzę do znajomych, którzy mają już starsze dzieci, zawsze coś przynoszę, choćby coś słodkiego ;-)

A mnie coś wzięło, jest mi zimno i mam katar, kupiłam już *spam*, ostatnio mi pomógł :)

Tak Girl . Szkoda,ze nie mieszkasz blizej:)

Martynia ja tez jak zawsze do kogos ide i wiem ,ze sa dzieci,to tez mam jakis prezencik chociazby kinder niespodzianke:)

tak z innej beczki jeśli chodzi o prezenty pod choinkę i na mikołaja to ostatnio zobaczyłam taka zabawke zamówiliśmy i jestem w szoku jest super wczoraj wypróbowaliśmy i taki ubaw a co dopiero dzieci:-D jest do zwierzak który zgaduje o jakim zwierzęciu myslisz nawet o dinozaurach zgadł bardzo trudne zwierzęta które wymyślaliśmy i mówi takim fajnym zawadiackim głosem :-) zapłaciłam 80zł przez neta ale one są też w smyku
DUMEL Discovery Magic Jinn DD 60051 - YouTube zobaczcie jak to działa dla mnie ekstra prezent:-)

gwiazdeczka - ja też nie wiem właśnie coś na obiad :( chciałabym żeby było szybkie, zdrowe i tanie :D. Coś z kaszą gryczaną np. :p.

mi_lva - śmieszna zabawka, ale o takiej pewnie będę myśleć za dobre kilka lat! Na razie prezenty dla rodzinki już mam w połowie obmyślone, więc jest ok :D. Czyli rozumiem że umiesz takie mydełko zrobić, to ciekawe czy by mi wyszło coś takiego...

Pampuszek, a moze kotlety mielone z kasza, brokulami i sosem pomidorowym?? hmmm

Dom ogarniety, lodowke zostawilam mezowi do umycia, sama siebie tez ogarnelam i czuje sie jako tako lepiej. Czas wlaczyc Gotowe na Wszystko. Chyba nigdy mi sie nie znudza :tak:

hej dziewczyny!

Annad - Dobrze, że idziesz na usg w poniedziałek to się uspokoisz. A tamten lekarz to jakaś porażka.

U nas dzisiaj bez obiadu. Wstaliśmy po imprezie o 11, więc śniadanie było w porze obiadu, każdy najedzony to nie chce mi się nic gotować. Mała ma zupkę od babci więc coś ciepłego zje ;-)
My się wczoraj wybawiliśmy, potańczyliśmy, pośmialiśmy - takie wieczory raz na jakiś czas są potrzebne.

Miłego dnia

Gwiazdeczka - w sumie pomysł dobry, ale mój średnio lubi kotlety mielone :D. Miało być tanio, wyszło że robimy łososia smażonego plus kaszę plus kalafiorka i pomidory ze śmietaną. Się okaże czy to dobry zestaw, ale łosoś zły wyjść chyba nie może :D.

reklama
My bylismy na długim, prawie dwugodzinnym spacerze z Ludwiczkiem i tak przyjemnie zmarzlismy. U nas na obiadek rosołek z ziemniaczkami sie właśnie parkocze;))) Wieczorem przyjezdzaja do nas znajomi. Fajny dzien sie zapowiada. A jutro jedziemy na budowe zobaczyc jak sie prace przy domku posuwaja:)

Do góry