Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no tylko Ty masz dwójkę, a ja jednoNo ja tez mam juz 5 kg do przodu,ale wcale mnie to nie dziwi,bo strasznie duzo jadlam ostatnio..co do ruchow to tez czasem cos czuje,ale nie jestem pewna czy to to..chcialabym juz czuc takie wyrazne ruchy![]()

ja mam na przedniej. czasem czuję łaskotanki i przelewanki takie. jak się położę i nisko nad wzgórkiem łonowym delikatnie przycisnę to czujęDziewczyny, a czy jest wśród Was taka, która ma, tak jak ja, łożysko na przedniej ścianie macicy? Ja ruchy poczuję dużo później :-(
hej dziewuszki w tą ponurą niedzielę.
Ja od kilku lat nie oglądam horrorów. Zwłaszcza z motywami religijnymi i egzorcyzmami bo te rzeczy zawsze mnie przerazaly.
Co do ogonkow u naszych bąbli. Ja mam swojego malutkiego faworyta ale staram się nie nastawiac.
Dziś byliśmy z tesciami na imieninach babci. Nic nie zjadlam bo mnie mega obrzydzenie wzięło na sam widok. Sam tłuszcz i majonez. na deser tort z masła. pawia czułam w gardle na sam widok. Do tego tesciowka kłóci się ciągle że swoją matką a my mamy bekę, bo one są jak z kalki odrysowane.
generalnie to mnie nerwica brala bo babcia ma 101 swoich mądrości a do tego potrafi gadać tylko o rydzyku i serialach typu trudne sprawy. Po dwóch godzinach uciekalismy od niej.
wrzuć zdjęcie leżaczkaHejka!
Weekend minął na zakupach typu buty, kurtka i teraz od koleżanki odkupiłam leżaczek z wibracją nowiutki dla Bobika za 35 zł bo ona nowy kupiła:-) więc udany zakupjutro kupuje z allegro rogala do karmienia i pieluszki tetrowe, taniego sprzedającego znalazłam
Dziś mój połówek zrobił sok - smoothies z mrożonych truskawek, ananasa i jabłek mmmmmm pyyyychaaa:-) Bobik zqdowolony![]()
dupadupadupa..znowu plamienie..ide sie zapakowac do lozka z nospa i luteina
Hej dziewczyny ;-)
Mnie od wczoraj bardzo boli żołądek. Byliśmy u znajomych i poczęstowała nas zapiekanką makaronową i tak od tego jedzenia boli :-(. Po mięcie trochę przeszło, ale nie do końca. Czy coś jeszcze można brać na bolący żołądek??
Nie mam siły na nadrabianie postów. Mam nadzieję, że jutro będę czuła się lepiej to nadrobię ;-)
Dobrej nocki