Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bajka tak to chyba jest, gdy ktoś ma dobre warunki lokalowe ;-) Wszyscy oczekują, że wigilie, sylwestry, andrzejki i co tam jeszcze to u Was będą. U nas na szczęście/nieszczęście salon jest mały, stołu rozkładanego się nie dorobiliśmy i na ścisku w 8 osób maksymalnie dajemy radę. Więc większe imprezy odpadają. Chociaż ja tam wolę właśnie w mniejszym gronie posiedzieć, móc swobodnie porozmawiać
Co do obsługiwania gości, to jako gospodyni nie ma przebacz. Wiadomo, że nikt Ci po szafkach nie będzie szukał tylko sama większość rzeczy będziesz musiała zrobić, już nie mówiąc o całym przygotowaniu przed wigilią i sprzątaniu po niej.
Dziewczyny zyjeWyrwala mi zab. Znieczulenie jeszcze dziala,to mam sile. Glodna tylko jestem strasznie.Teraz troche odpoczywam. Wrazie czego mam paracetamol 500 mg. Jestem szczęśliwa
![]()
Hej dziewczynki. My dziś byliśmy w kinie na "Kapitan Philips", poryczałam się pod koniec.

podczytywaczka
w Zielonej Górze podobnienormalnie gdyby były zielone listki, to rzekłabym wiosna ;-)

Ehh a ja trochę ponarzekam że nie mam ciuchów ;/ sweterki ciasne (kupowane jak miałam faktycznie rozmiar S, a teraz to M-L), bluzki w większości też się nie nadają, kilka jest ale to dla mnie za mało. Spodnie to mi cholera spadają, a z paskiem ciśnie mnie w brzuch... no już normalnie nie wiem co robić.

Ehh a ja trochę ponarzekam że nie mam ciuchów ;/ sweterki ciasne (kupowane jak miałam faktycznie rozmiar S, a teraz to M-L), bluzki w większości też się nie nadają, kilka jest ale to dla mnie za mało. Spodnie to mi cholera spadają, a z paskiem ciśnie mnie w brzuch... no już normalnie nie wiem co robić.

oprócz treningu z Mrówkiem ... ślubny projekt pilny w domu będzie kończyć, więc muszę ja jechaćmam nadzieję, że jakoś wytrzymam w aucie przez tą godzinę ;-) bo trening na hali, gdzie nie ma miejsca dla rodziców
![]()