gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Babelku wejdz na swoj profil na fb i po prostu skopiuj i wklej linka :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IDEALISK Prasa do ziemniaków - IKEAAśku tłuczek do ziemniaków ale może lepiej nie bo mnie zacznie gonić![]()
a może rajstopy![]()
używam, jestem zadowolona ;-)
jak mogę pospać w domu to mi Mrówek nie przeszkadza ;-) ale w tygodniu, z Burakiem na karku to owszem ;-)
Zawsze jest mega zadowolona bo maluje oczy codziennie a szkoda jej pieniędzy na droższe kosmetyki dla siebie (zawsze wybiera te tańsze byle jakie) Tak więc w tym roku teściowa dostanie tusz (wydatek ok 70 zł), moja mamusia rzadko się maluje więc dostanie krem przeciwzmarszczkowy (ok 100 zł)
Może coś doradzicie?
Mam zamiar wybrać się do ginekologa, endokrynologa, odwiedzić rodzinkę z prezentami świątecznymi, a w niedzielę wieczorkiem wracam do UK 
to może poczekaj z odsmoczeniem do wyjazdu lub do świąt?? Mrówek był bardzo smoczkowy, ale jak pojechaliśmy nad morze (14 miesięcy) udaliśmy, że zapomnieliśmy ;-) i kryzysu nie miał ;-)U nas akcja oduczanie smoka. W końcu trzeba się za to wziąć. Wczoraj na noc M usypiał małą godzinę w łóżeczku. Teraz położyłam ją na drzemkę i leży i kwiczy. Raz jest cisza, raz popłakuje a serce boli:-(, ale kiedyś będzie trzeba ją oduczyć.
Zaklepałam dzisiaj pokoje, tak więc w styczniu śmigamy w góry. Jupiii