Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i ogólnie wszyscy się cieszą, bo mamy na razie samych chłopców w rodzinie, więc jest co świętować;-)An_Ka,super, że tak się Wam udało. Jedźcie i koniecznie wypoczywajcieA tu: Aquarius hotel SPA nad morzem - hotel w Kołobrzegu
Daleko, bo 600 km, ale jak to u mnie, na farcie całe życie: otóż z aquariusem współpracuję od roku, w ramach różnego rodzaju barteru. No i dostałam voucher od nich na pobyt 4 dniowy, w ramach podziękowania za udaną współpracę![]()

Ja też sobie nie wyobrażam, jak można przyjść na wigilię z pustymi rękami. Ja nawet, jak ktoś by się zapierał, to kurtuazyjnie coś bym wzięła. Ale ostatnio koleżanka mi opowiadała, że u niej w rodzinie też tylko ona wszystko przygotowuje, a inni przyjeżdżają na gotowe. I ma już dość, więc powiedziała, że w tym roku spędzają wigilię tylko we trójkę.Iwonaimaja jeśli co roku spędzacie święta u mamy to już jest tradycja i zapowiadać się nie trzeba. Ale może jak Twoja mama nic nie mówi, to Twoja siostra myśli, że mamie jest wszystko jedno:/ swoją drogą nie wyobrażam sobie pójść do kogokolwiek na wigilię i nie przywieźć żadnego jedzenia:/
Ja ostatnio fajne ciasto robiłam, to też wrzucę Wam przepis.
i zgłupiałam...
nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że mam jeszcze duuużo czasu. Zresztą grudzień będzie pewnie obfity w inne wydatki, po nowym roku zacznę szaleć.
Apple- a mi się wydaję,że mam bardzo mało czasu i jak głupia siedze cały czas na allegro i oglądam wszystko co możliwe dla dzieciaczków;-) a ciuszków to już trochę nakupowałam,aloe ja wolę zacząć trochę wcześniej zbierać, bo potem jak będę miała wszystko na raz kupić dla dwójki to nie wyrobię z kasą..Applecrumble gratuluje coreczki! Juz mozesz zaczac kolekcjonowac ubranka i inne gadzetytez nie mam zadnych sprzetow, musze sie najpierw przeprowadzic, a zeby sie przeprowadzic to musimy znalezc odpowiedni domek, a teraz jakos zastoj, nikt na swieta sie nie chce przeprowadzac ani wynajmowac
Brownagula pomidorowa mmmm jadlabym codziennie od rana do wieczora litramico do materacykow to ja nawet nie wiedzialam nic o jakis wloknach itd :| nie pomoge