reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Kpe wiesz opinie są podzielne co do łóżeczek :))
Moja szwagierka miała turystyczne, była zadowolona bo tam na dole jest ten suwaczek, więc jak małe zaczyna raczkować, to tylko odsuwasz suwaczek nie musisz się schylać żeby wyciągnąć.Łatwo się składa i rozkłada i złożone zajmuje tyle miejsca co większy namiot :)
I później dzidzia się bawi jak w kojcu :)
I jak np wypadnie jechać gdzieś na wczasy, to składasz łóżeczko w dwie sekundy, pakujesz do auta i jedziesz :-)
I nawet nie są takie bardzo drogie te łóżeczka, ja zapłaciłam 175zł i gratis dostaliśmy przewijaczek :)
My mamy takie o:
Łóżeczko składane, turystyczne Baby Mix RYBKI (3733927917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
to zielone z rybką :)
Dziś byliśmy w JYSK bo widziałam w ofercie łóżeczka, ale niestety bez kółeczek :(
a ładne było takie brązowe za 150zł...

reklama
Brownagula-chyba zdecyduję się na turystyczne;-)Makao-super,że wizyta udana,Łusia to Łucja?u mnie będzie Stasiek i Antek:-):-)

Jeszcze 15 min i do domu.. ale mnie mdli mam nadzieje, ze wtrzymam i dojade spokojnie do domu :(.. Na zewnatrz mrozno a ja siedze z otwartym oknem, moze mi choc troche mdlosci przejda. Niestety sprawdzalam pogode i nie ma co liczyc na snieg :(

Makao
piekne imie i jeszcze raz gratuluje corci :)
kpe007 tez fajne imionka dla Twoich chlopakow

Czesc dziewczyny.
Widze ze tu kulinarne dyskusje :) ja wlasnie zjadlam ostatnia porcje pierogow od babci i koniec :( bede musiala czekac na nowa dostawe.
Dzisiaj niestety nie dotarlam do pracy. Od wczoraj mam tak straszny bol glowy i swiatlowstret, ze szok :( lekarz powiedzial, ze mam lezec w ciemnym i tyle :/
No i tak leze, nawet tablet mnie razi, mam tak przyciemniony, ze maz sie pozniej dziwi, ze nic w nim nie widac ;)

Co macie na obiad? :)
u mnie ziemniaki tłuczone, kotlety mielone i kapusta z grzybami :)

Sałatka z ugotowanych w mundurkach ziemniaków, podsmażonym boczkiem wędzonym, cebulką i sosem z śmietany, musztardy, majonezu, czosnku. Może byc też z porem:)
mm... brzmi pysznie :) muszę spróbować :) wrzuć na nasz wątek kulinarny żeby przepis nam nie uciekł ;)

a ja dzis na szybko spaghetti zrobiłam;-)a teraz leże i się lenie..i marzy mi się remont kuchni i zastanawiam się jak tu męzusia namówic,bo on nie nawidzi zmian i remontów ,a ja wręcz przeciwnie:-)
ojj... remont kuchni też mi się marzy :) już mam cała w głowie zaprojektowaną :) ale jeszcze musimy na nią uzbierać, bo kredytu brać nie chcę :p
a Ty może zrób taki myk jak ta babeczka w reklamie bnp paribas ;) to nie będzie miał wyjścia :p

Cześć Dziewczyny:-) my już po badaniach. I Będzie DZIEWCZYNKA:-):-):-) mój mąż aż się wzruszył, jak usłyszał:tak: i ogólnie wszyscy się cieszą, bo mamy na razie samych chłopców w rodzinie, więc jest co świętować;-)
AAA!!! to super :) gratuluję dziewczynki :) kolejna dziewczynka na forum :D ale się cieszę :D

Bardziej obeznanie mamusie.... jakie polecacie materacyki??? ja myślałam że najlepsze są z tego włókna kokosowego, a mi babka w sklepie polecała z jakiegoś gryczanego :confused:
ja będę kupować gryka-pianka-kokos :)

Kobitki gratuluję udanych wizyt i dziewczynek! :) tak o jedzeniu rozmawiacie i rozmawiacie aż mi się jeść zachciało :) u mnie dziś pomidorówka, jadłam już 2 razy, ale zjadłabym mandarynki i niestety brak. Wczoraj wszystko wszamałam.
Beaciaa - witam :)

Co do wszystkich gadżetów dla maluszka to ja też jeszcze poczekam. 2 grudnia mam wizytę i jeśli wszystko będzie oki, to już odetchnę :) choć głęboko w to wierzę, że jest dobrze już teraz :) a na łóżeczkach i materacykach też się nie znam :)

reklama
hej, hej wieczornie ;-)
obiad jedliśmy na mieście ;-) ślubnego odbieraliśmy na mieście, jak Mrówek zobaczył naszą pizzerię ... musieliśmy tam zjeść ;-) nie obraziłam się ;-)

ale numer Burak wywinął dzisiaj :eek: pojechał gościówkę z mojego pokoju ... tak się wkurzyła ... masakra - mówię wam :tak: mam nadzieję, że z tego smrodu coś więcej się rozwinie i zaczną dobierać się Burakowi do dupy :-D

ślubny na koszu, Mrówek śpi już od 20 minut ;-) chwilkę relaksu dla mnie i do łóżka wybywam ;-) :tak: coś padnięta jestem ostatnio ... znowu ;-)

kompocik z suszu :tak: oj tak, też na niego czekam ;-)
a karpia w przeliczeniu na jednego człowieka jest u nas ok. 1 kg fileta karpiowego ;-) nasza rodzina kocha karpie :-D

ktoś nie lubi bliskości laptopa przy brzuszku ;-) stuka i puka :tak: a mi w innej pozycji nie wygodnie ;-)

KURCZACZKU skoro słowo się rzekło ... wytrwałości :tak: łatwo nie jest i nie będzie, ale warto ;-)

Dzisiaj niestety nie dotarlam do pracy. Od wczoraj mam tak straszny bol glowy i swiatlowstret, ze szok :( lekarz powiedzial, ze mam lezec w ciemnym i tyle :/
No i tak leze, nawet tablet mnie razi, mam tak przyciemniony, ze maz sie pozniej dziwi, ze nic w nim nie widac ;)
migrena jak w mordę :sorry: szczerze współczuję i życzę powrotu do normalności :tak:

Dziewczynki ja po wizycie. wsio z dzidzią ok:)) no i Łusia powtwierdzona:))
suuuuuper, gratki!
ciekawe co u mnie siedzi ;-)

Do góry