Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mój Połówek (jeszcze nie mąz, chociaż od 12 lat razem) ze mną jeszcze nie mieszka,dopiero w grudniu się wprowadza, więc on obiady je u siebie-mama mu gotuje i oczywiście nie na słodko, bo nie wiem dlaczego faceci twierdzą, że słodki obiad to nie obiad:-)
Jak tylko się wprowadzi to gdy ja z będę mieć ochotę na słodki obiad, jemu osobno będę gotować- jemu i mojemu bratu który też słodkich obiadów nie lubiFaceci...
Kurcze wzięłam ten DHA i powiem Wam, że tak mi się odbiją rybą po tej tabletce że musiałam wziąć kminek, piję rumianek i mam nadzieję, że pozbędę się tego odruchu "bekania". Od jutra będę to brać na noc bo aż mnie skręca... Bierzecie już DHA? Macie podobnie, czy macie tabletki z DHA z alg? Ja kupiłam w tuńczyka, ale nieprzypuszczałam, że będzie to czuć rybą![]()
Cześć dziewczyny. Muszę się pochwalić, dzwonili dzisiaj do nas z banku, że dostaliśmy kredyt na nasze pierwsze mieszkanieMoże się uda wszystko załatwić do świąt.
Może na sylwestra zrobimy parapetówę
Żeby nie było: od rodziców będzie nas oddzielał blok a od teściów park, ale jedni i drudzy są spoko więc nam to pasuje. Mąż pracuje na zmiany więc będzie dobrze mieć kogoś blisko w razie czego. Ja uda mi się zapisać na połówkowe przed świętami i dowiedzieć się jak będzie płeć to będziemy mieli dwa prezenty dla rodzinki
Ja biorę femibion natal 2 plus on ma DHA w zestawie i chyba wystarczy
)