Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sfrajerowaliśmy się w tym roku bardzo, bo okazało się, że była prawie bez systemu korzeniowego w doniczce, nie chciała pić wody i w sumie postała ze dwa tygodnie. A tania nie była.PUSHCHAIR , PRAM + Car Seat * CORAL* Travel System - 3in1 - Sviwel Weels | eBay
Prosze Was bardzo :-) rzuccie okiem moze ja cos pomylilam.. a moze to waga tylko gondoli i siadleka bez stelaza, tylko czemu wagi stelaza nie podali:-/
Makao a Ty juz w domku? Pisz do nas czesciej :*
ja wózka nie kupuję, dostanę od siostry po moim chrześniaku. gondoli i tak się długo nie używa, potem trochę ta spacerówka i potem sami zainwestujemy w jakąś lepszą spacerówkęJa też wczoraj zaczęłam przeglądać wózki. I chyba będzie ciężki orzech do zgryzienia. Muszę wejść bardziej w temat i poczytać opinie. A jakie kupujecie wózki dziewczyny? Ja bym najbardziej chciała 3 w jednym (gondola+spacerowka+wpinany fotelik - najlepiej Maxi Cosi albo inny z tych lepszych). Takie wózeczki od ok 1200 - 1300 zł już widziałam.
A tak w ogóle przeczytałam na wątku o wizytach i się zaniepokoiłamw jakiej pozycji śpicie? Ja to spałam jak popadnie, ale dziewczyny napisały, że podobno od 16 tc powinno się spać na lewym boku, bo inaczej za mało powietrza może trafiać do dziecka
kurcze, nie wiedziałam o tym wcześniej. Tylko jak się zmusić to spania tylko na jednym boku? I jak się nie przewracać w nocy?
no my też powoli wszystko kompletujemy, bo później jakby to kupić na raz to byśmy się nie pozbieralihej hejja też oglądam te wózki, bo jak już taki temat padł, to trzeba powoli się rozglądać
ale też najpierw muszę poczytać co nie co, bo kompletnie się na tym nie znam :/
no i w sumie to jak mi przyjdzie kaska z zusu to też może już bym co nie co kupiła z tej wyprawki? bo w kwietniu i maju się nie pozbieramy finansowo, tym bardziej, że czeka nas jeszcze wesele mojej siostry 3 maja...
a powiedzcie mi taką rzecz: nadal bierzecie te same witaminy, co miesiąc temu? czy coś dodałyście/odstawiłyście?
ps. wczoraj zrobiliśmy z M sok z marchewki, jabłka i pomarańczy, jak się dossałam do szklanki to jednym duszkiem wypiłam całą, no pyszotazdrowo, bez cukru, a jakie smaczne ojej
miałyście racje z tymi sokowirówkami, to jest po prostu cudo
![]()
my od niedawna używamy nawliżacza. M chyba miesiąc spędził na czytaniu o nawilżaczach różnego typu i w końcu mamy ultradźwiękowyStruss ja akurat dzisiaj zamówiłam nawilżacz powietrza. Trochę poczytałam, u znajomych obejrzałam i zdecydowałam się na parowy: Nawilżacz parowy Flaem Hippo Deluxe.
no ja na szczęście nie mam wagiOdwazylam sie wejsc na wage i jest tak samo jak przed swietami, szokujace![]()
oo, super ten wózekPUSHCHAIR , PRAM + Car Seat * CORAL* Travel System - 3in1 - Sviwel Weels | eBay
Prosze Was bardzo :-) rzuccie okiem moze ja cos pomylilam.. a moze to waga tylko gondoli i siadleka bez stelaza, tylko czemu wagi stelaza nie podali:-/
Makao a Ty juz w domku? Pisz do nas czesciej :*