reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Wow Makao brawo, gratuluje decyzji :-)

Zamowilam ten wozek, a co mi tam. Jak mi sie nie spodoba to oddam, mam duzo czasu. Tak sie ucieszylam, ze napisalam do mamy, ze zakupilam wozek a ona mi odpisala, ze nie kupuje sie wczesniej bo takie zabobony! No myslalam, ze mnie cos trafi.. co jak co ale mamy nie podejrzewalam o wiare w takie glupoty! Ja tam sie ciesze, Maz sie cieszy, Dzidzia kopie wiec tez sie cieszy :-) jeszcze troche I do domku.

reklama
Hej Majóweczki!!!!

Nie wiem czy mnie pamiętacie bo za wiele się nie udzielałam ale chciałam się pochwalić ponownymi dwoma kreseczkami. Trzymajcie za mnie kciuki proszę bo w grupie siła. ;-) Narazie jestem pełna obaw ale mam nadzieje że na wrześniówkach dotrwam do końca :-)

A wam życzę w dalszym ciągu zdrowych ciąż i jak najmniej nieprzyjemnych porodów!!!

Pozdrawiam was wszystkie :*
super, gratuluję! :* trzymam kciuki, teraz na pewno wszystko będzie dobrze :*

Badali mnie raz! Usg nie robili w ogóle tylko przyjęli to z poprzedniego wieczora z pryw wizyty. O wyniki poszłam pytać bo sami nie powiedzą nic, to trzeba czekać na posiew. I tyle.Miśka nie mogę wysłać bo nie jest moim mężem. Ale pozytyw jakiś jest. Doszłam do wniosku, że tak nie może być i na ślub dałam się namówić:)
dobrze że już lepiej, to najważniejsze :*
no i gratuluję decyzji :D to kiedy mamy przyjeżdżać sypać ryżem? :)

Wow Makao brawo, gratuluje decyzji :-)

Zamowilam ten wozek, a co mi tam. Jak mi sie nie spodoba to oddam, mam duzo czasu. Tak sie ucieszylam, ze napisalam do mamy, ze zakupilam wozek a ona mi odpisala, ze nie kupuje sie wczesniej bo takie zabobony! No myslalam, ze mnie cos trafi.. co jak co ale mamy nie podejrzewalam o wiare w takie glupoty! Ja tam sie ciesze, Maz sie cieszy, Dzidzia kopie wiec tez sie cieszy :-) jeszcze troche I do domku.
koniecznie zdaj relację czy jest ok :D
no moja mama to strasznie w takie zabobony wierzy :p i co najlepsze - mój M też :p i moja mama go nakręca, co wolno a czego nie wolno i potem tylko słucham w domu :p masakra :D

Jesu mialam zaczac urlop z dobrym humorem ale sie nie da :/

10min do konca pracy szefowa mnie wezwala na rozmowe. Wreczyla mi list z upomnieniem, ze jak ukladalam papiery to byly wlozone do gory nogami i to nie sa standardy firmy, ze pomylilam date na jadnym papierze (owszem, ale jak tylko zauwazylam, poprawilam to i wyslalam jej na nowo zanim ona zdarzyla to klientom wyslac), ze nie segreguje inncyh papierow jak nalezy (bo sie nie da, bo w szafkach jest syf, ja nie dam rady tam sprzatnac musi moja "kolezanka" z biura a jej sie nie chce :/ i wymysla wszystko inne byleby tam nie sprzatac). I ok, rozumiem, ze wszystko to nie zostalo zrobione ale uwaga, "kolezank" z biura zapomniala zmienic jednej rzeczy w systemie dzis przez co firma stracila kilka tysiecy funtow a szefowa do niej, ze ma sie nie przejmowac!!!!! no i z nas dwojga kto powinien dostac list z upomnieniem?? a i jeszcze ona do mnie idz na urlop i przemysl co zrobilas... szlag mnie trafi zaraz

Makao suuuper ze ślubem, uwielbiam śluby i wesela jeszcze bardziej :-D gratulacje!!! Ale już ze szpitalem to masakra, w sumie nie wiadomo po co Cię tam trzymają...
Aśku fajnie, że rodzinka też się cieszy z Juliana. Ja już cała jestem nastawiona na informacje na wtorkowym usg. Jak się nie dowiem to będę bardzo zawiedziona.
Soniafka super wieści! Spokojnej ciąży Ci życzę :happy2:

Cześć dziewczynki.Mam dziś jakiegoś doła..jestem załamana moją wagą..przytyłam już 12 kg i cały czas tyje..masakra..i wkurzona chodzę, bo bym tylko jadła i słodkiego mi się chce, a wiem,że nie powinnam..przed ciąża odchudzałam się parę miesięcy i schudłam 12 kg, a teraz jem normalnie i tyję jak głupia..efekt jojo plus ciąża..załamka..no mi jeszcze fajki rzuciłam na początku ciąży i też zajadałam...szok..chyba z 30 kg przytyje jak tak dalej pójdzie..:-(

reklama
Aśku chodzisz do pracy ?
chodzę, chodzę ;-) jak wejdzie nowy regulamin pracy, to do końca kwietnia będę chodzić :dry:

Aśku fajnie, że rodzinka też się cieszy z Juliana. Ja już cała jestem nastawiona na informacje na wtorkowym usg. Jak się nie dowiem to będę bardzo zawiedziona.
jeśli jest dobry sprzęt to na 90% poznasz płeć ;-) sporadycznie zdarza się, że po połówkowym niespodzianka pozostaje niespodzianką ;-) Mrówek też od połówkowego jajcami co każde USG dyndał ;-) nawet z połówkowego mam same filmiki z workiem i siurakiem w roli głównej ;-)

KPe ja też tyję i tyję :dry: rok temu schudłam ok. 10 kg i niedługo wrócę do wagi sprzed roku ... dla mnie to też powód do załamki ;-) ale ... od czerwca zamierzam powoli wracać do swojej normalnej wagi ;-)

Do góry