SARO nie zamierzamy nawet go temperować ;-) dla nas jest uroczy, a że niektórzy nie nadają na tych samych falach co on ... ;-) trenerzy super do niego podchodzą
tylko panie z przedszkola mają z nim problem ;-) bo Mrówek jest energicznym dzieckiem ;-) nie usiądzie w ławce by porysować
ma za dużo energii by siedzieć potulnie i stąd pojawiąją się zgrzyty ;-) na angielskim też jedną panią przećwiczył
za dużo umiał, więc się nudził ;-) i wymyślał swoje zabawy ;-) problem zniknął jak pojawiła się nowa szkoła od języka angielskiego ;-) więcej uczą, Mrówek zachwycony
i dostaje pochwałki ;-)
lekarzem jesteś, powiadasz :-) jaka specjalność?
mecz się skończył, czekam na powrót chłopców ;-)
tylko panie z przedszkola mają z nim problem ;-) bo Mrówek jest energicznym dzieckiem ;-) nie usiądzie w ławce by porysować
ma za dużo energii by siedzieć potulnie i stąd pojawiąją się zgrzyty ;-) na angielskim też jedną panią przećwiczył
za dużo umiał, więc się nudził ;-) i wymyślał swoje zabawy ;-) problem zniknął jak pojawiła się nowa szkoła od języka angielskiego ;-) więcej uczą, Mrówek zachwycony
i dostaje pochwałki ;-)lekarzem jesteś, powiadasz :-) jaka specjalność?
mecz się skończył, czekam na powrót chłopców ;-)

Ojej, chyba odeszłam od tematu
chce się bułeczki, to trzeba wyjść ;-)
niech mnie osłucha ;-) przy okazji wypiję u nich pyszniastą kawkę ;-)
i buła z mielonką (kupuję w mięsnym, taka mniam mniam, język do dupy ucieka) ;-) na właściwe śniadanie mam ochotę na jajka na miękko (
więc pełna jestem, że ho ho