Natalka bardzo ładne to łóżeczko

) i widać że ma dużo elementów, i za jednym zamachem jest większość co potrzeba i dobry materac

My na szczęście łóżeczko już mamy

co prawda turystyczne więc nie takie wypasione jak to

)
sylwuskavol ty już masz dzieciaczka, i widzę że akurat taki wiek że zaczyna się wszytskim interesować,więc oczy dookoła głowy

) niedługo żadna z nas nie będzie miała czasu chyba nawet po nosie się podrapać

a ja i tak się nie mogę tego doczekać

)
Ja też jestem strasznie nerwowa, nie wiem czy to przez burzę hormonalną czy co???

nawet mnie wkurza już, jak ktoś się zapyta jak się czuję, gdy robi to codziennie,lub kilka razy dziennie...mam ochotę wybuchnąć...wykrzyczeć i zacząć rzucać mięsem "no przecież wczoraj/przedwczoraj/dwie godziny temu pytałaś/eś o to samo więc przez ten czas raczej nic się nie zmieniło" czy coś w tym stylu

dziwię się że mój mąż ze mną wytrzymuje i jakoś moje humorki znosi ...
Patrra89 Witaj

) kolejna siusiakowa mama

My akurat imię mieliśmy już wybrane hoho temu... kilka lat temu

więc ten problem mieliśmy z głowy od początku jak wiemy że będzie chłopak
ewe wiesz póki co to tylko takie gdybanie... Kiedyś mówił coś o Norwegii, myślałam że mu przeszło, wczoraj powiedział, że cały czas za nim chodzi wyjazd, bo tutaj nie ma perspektyw na przyszłość...
A jak zapytałam dlaczego akurat USA, to powiedział że chciałby robić to co tutaj, w tej samej firmie, a akurat pracuje w firmie amerykańskiej....
Za mną też chodził wyjazd, ale jakoś głośno o tym na razie nie mówiłam, bo wiadomo...Mam nadzieję że znajdziemy rozwiązanie odpowiednie dla Nas i że jakoś się to wszystko ładnie ułoży
Dziś mąż mi poprawił humor

ja leżę sobie w pokoju, a on robił sobie kanapki do pracy bo było już przed 13, a on na 14 do pracy.
-dziubek, która jest godzinka???
-12.47...
za chwilę...(ja)
-ale przecież masz zegarek na kuchence,to po co pytasz mnie?
-a bo ja lubię słuchać twojego głosu
a kiedyś poszliśmy do koleżanki i mówi tak(ta koleżanka)
"wiesz ja Ci coś powiem...ale nie obraź się...ty Rafał też się nie obraź(Rafał to mój mąż)"
ja nie wiem o co chodzi...
"Bo wiesz ty masz taki słodki głosik przez telefon

kiedyś jak wieczorem do Ciebie dzwoniłam, to masz taki głosik` do podusi` że tylko słuchać Cię przed snem dla kolorowych i słodkich snów, i słuchać i słuchać i słuchać "
Może powinnam robić z tego jakiś użytek zarobkowy xD