Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tam w to nie wierzę, widzę że nasze babcie to o tak...
najlepiej to nie ruszać się z łóżka i nawet nie włączać telewizora bo tam też takie rzeczy gadają że człowiek się może nasłuchać i naoglądać...

nieporównywalna jest taka domowa, własnoręcznie zrobiona z kupną ;-)

co myślicie?? 

ale jakos sie udalo jadac do przychodzi (jak sie okazalo pozniej) spadla mi rolka od alternatora(robi prad np. do akumulatora) ale ze akumulator nie ma roku to dalo rade wrocilam do domu po badaniu bez swiatel i radia
mąż pojechal wlasnie wymienic tą rolke na szczescie jest to koszt 40 zl wiec chociaz tyle
super ze imie wybrane
sie tesco postaralo
ja juz 2 razy robilam toxoplazmoze,morfologia na co druga wizyte,mocz na kazda wizyte oprocz tego AFP ok.17 tc,glukoze z krwi oprocz tego mialam dzis tzw. krzywa cukrowa 3 punktowa HBS,OWA to sie jeszcze powtarza pod koniec ciazy.Oprocz tego robi sie grupe krwi ja mam z poprzedniej ciazy grupe krwi juz oznaczona.
a paciorkowca robic sie ok.36 tc pod sam koniec. Co do badania glukozy to zeby badanie bylo w 100% wiarygodne i zeby nie bylo ubytku energii powinno sie siedziec pod gabinetem i nie przemieszczac.Jest to tez niebezpieczne bo moglas np. zasłabnac w drodze do domu lub w drodze powrotnej do gabinetunagu
tylko co 3 tyg. to byscie zbankrutowali na bilety lotnicze bo drogie sa bardzo. Oby sie udało trzymam kciuki 

a ja i tak się nie mogę tego doczekać
nawet mnie wkurza już, jak ktoś się zapyta jak się czuję, gdy robi to codziennie,lub kilka razy dziennie...mam ochotę wybuchnąć...wykrzyczeć i zacząć rzucać mięsem "no przecież wczoraj/przedwczoraj/dwie godziny temu pytałaś/eś o to samo więc przez ten czas raczej nic się nie zmieniło" czy coś w tym stylu 
kiedyś jak wieczorem do Ciebie dzwoniłam, to masz taki głosik` do podusi` że tylko słuchać Cię przed snem dla kolorowych i słodkich snów, i słuchać i słuchać i słuchać "