brownagula
Fanka BB :)
mama.o też się kiedyś zastanawiałam nad tym, bo na moich wynikach badań jest info o pobraniu komórek macierzystych
bardzo przydatna rzecz, oby odpukać nie było to potrzebne... zastanawiamy się 
gwiazdeczka my się za chwilę wybieramy do empika
może będzie ta książka to zakupię
skoro tak wszyscy chwalą ...
Wiesz teraz nam się ubździła Norwegia... weszłam na jednego bloga, jedna Pani opisywała że też sobie żyli w Polsce, mąż wyjechał i za pół roku ona dołączyła do niego z córcią
Przeczytałam wszystkie posty jednym tchem, o tym jak wygląda życie, praca, ceny, jak wygląda przedszkole,jacy są ludzie itp... Po prostu inne życie...Coraz bardziej się zastanawiamy czy nie wyjechać na stałe...Przyjazd do Polski raz na pół roku żeby dziecko wiedziało że ma dziadka i babcie i tyle...
Teraz to i ja się napaliłam na wyjazd do tego kraju jak szczerbaty na suchary
bardzo przydatna rzecz, oby odpukać nie było to potrzebne... zastanawiamy się 
gwiazdeczka my się za chwilę wybieramy do empika

Wiesz teraz nam się ubździła Norwegia... weszłam na jednego bloga, jedna Pani opisywała że też sobie żyli w Polsce, mąż wyjechał i za pół roku ona dołączyła do niego z córcią

Przeczytałam wszystkie posty jednym tchem, o tym jak wygląda życie, praca, ceny, jak wygląda przedszkole,jacy są ludzie itp... Po prostu inne życie...Coraz bardziej się zastanawiamy czy nie wyjechać na stałe...Przyjazd do Polski raz na pół roku żeby dziecko wiedziało że ma dziadka i babcie i tyle...
Teraz to i ja się napaliłam na wyjazd do tego kraju jak szczerbaty na suchary

Zupka sie juz ugotowala mąż robi drugie
jutro go zmolestuje o rosołek z makaronikiem i marcheweczka slinka mi cieknie.Po obiadku wybywam gdzieś nasza "ciężarówka"-dostawczakiem bo Audi u mechanika wymieniaja jakies przeguby itp. trzeba to robic systematycznie bo inaczej koszty naprawy rosna ogromnie 
ja mialam takie pod sam koniec ciazy z Emilka plus rwa kulszowa
po porodzie wszystko przeszlo jak reka odjął.Ale zawsze lepiej dopytac lekarza kazda ciaża inna i kazda kobieta innaczej ją przechodzi 
ja jestem otwarta jesli trafi sie oferta dla mnie lub tż pakuje sie i wyjezdzam mimo wszystko wole namwet zeby dom stał pusty najwyzej sie go sprzeda