Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niestety w drugą część ZG, więc będę przebijać się przez całe miasto
ale jak dobrze wyjadę i zaoszczędzę kilka minut, to może odbiorę prezent urodzinowy dla Ślubnego ;-)
Julian też musi coś mieć ;-)
i tak przejeżdżamy koło Lerloy, więc podjedziemy, może dzisiaj przerwy technicznej nie będzie ;-)
jeszcze nie skończona, ale już ukochana ;-) przykro mi, że nie mogę od razu zrobić pokoju Mrówkowi :-( będzie musiał troszkę przemęczyć się w brzydkim pokoju ... może na majówkę uda nam się kasiorę zebrać, by jego pokój zrobić ;-) mam więc czas na planowanie
bo jeszcze w główce jego pokój układam ;-)
w czasie jazdy do pracy ;-) czuje inną formę przemieszczania się matki i wali po żebrach ;-)
nie miałam przy Mrówku, ciekawe czy teraz będę miała ;-)
masa rzeczy do zrobienia w domu, ale ratami mogę i nie zawsze mam siłę ;-) jeszcze jutro i weekend 
znaczy się naczelnego dyrektora mojego centrum
nienawidzę takich pism, ale co tam ;-) walczę o wózek dla Juliana ;-)
wkład mam po Mrówku, więc tylko sama pościel mnie interesuje ;-)
Normalnie jak polska służba zdrowiaBoszzzz kto tam pracuje normalnie!!!!!

ciekawe o ktorej mnie zmiazdzy.
Dzisiaj pileczki, a snilo mi sie sie wlasnie na tych zajeciach urodzilam.
Ogolnie to chcialabym wczesniej urodzic, ale to tak pod koniec kwietnia
niech malutka jeszcze podrosnie. :-) Jej waga w 30 tyg mnie troszke przerazila, bo kruszynka wazy niecale 1400 g, ale tlumacze to tym, ze albo bedzie po prostu drobna, albo zwalam na wadliwy sprzet.

Dziś wybieram się do szkoły, tak mi się nie chce że szok, no ale cóż. Chciałam się dalej kształcić to teraz mam
Ciekawe czy gin mi da zdjęcie z USG 

/ rozwaliłaś mnie z tym suwaczkiem

toż to można oszaleć
i nie będzie go w poniedziałek więc trzeba do innego, ale że ja mam zwolnienie do końca marca a teraz miała być tylko wizyta w celu uspokojenia go po moim ostatnim złym samopoczuciu...więc idę pod koniec dopiero. Ale teraz sobie myślę że może lepiej pójść skontrolować w poniedziałek dla świętego spokoju? Już jest 32 tydzień a jak pójdę za 3 tygodnie to będzie już 35...sama nie wiem co robić?
dawaj znowu telefon
dla upewnienia 
poszłam na glukozę czekam w ośrodku zdrowia kolejka długa jak... kobietka z małym dzieckiem pyta czy może iść bez kolejki bo mała głodna już była ale nieee nie może panie pielęgniarki biorą po kolei jak się doczekałam na swoją kolej to powiedziały mi że muszę płacić za te badania bo to nie ich lekarz nosz kurde

przecież mam skierowanie!!! poleciałam do innego laboratorium na szczęście było blisko i bez problemu wszystkie badania zrobiłam i powiedziała mi ta babeczka że nic nie powinnam tam płacić głupie baby...