Diabliczka, ciesze sie ze juz mam cokolwiek bo w sumie to pozno zaczelam to kompletowanie.... jeszcze kilka drobiazgow ale to z allegro chce no i najlepiej od 1 sprzedawcy zeby za wysylke za granice placic tylko raz ale jak jeden ma fajny rozek to pieluszki flanelowe do kitu albo odwrotnie.... pieluchy flanelowe niby mam ze 4 po Szymku ale zakochalam sie w tych w sowy

no i musze je miec !! Masz racje co do pieluch tetrowych, co prawda ja ostatnio macalam je 2,5 roku temu a podejrzewam ze dzis jakosc wcale nie jest lepsza.... Ty nie wybrzydzaj ze masz stare tylko wypierz, wyprasuj i ciesz sie ze masz tetre a nie gaze....
Dziewczyny ja do szpitala mialam taki rozpylacz, kupilam to bodaj za 3 zl i w tym mialam przegotowana wode w ktorej potem juz w szpitalu rozrobilam tantum rose i tym psikalam sobie krocze po kazdej wizycie w toalecie, duzo wygodniej niz polewanie woda z dziubkiem, polecam
Dziewczyny mam pytanie: czy ktoras z was ma cos wspolnego z fotografowaniem? Juz od dluzszego czasu mysle nad kupnem jakiejs fajnej lustrzanki, moze ktos cos wie i moze polecic? Dodam ze jestem kompletnym laikiem i mam dopero zaczac sie tym interesowac.
Do tej pory mamy cyfrowke, nawwet niezla ale wkurza mnie ze zanim sie nastroi to Szymek juz dawno w drugim pokoju i ciezko mi uchwycic jakas fajna minke czy poze.
Pomyslalam ze teraz okazja do takiego zakupu zeby fotografowac takiego noworodka, takie zdjecia mnie rozczulaja...
Wczoraj mielismy sesje brzuszkowa i nie moge sie juz doczekac zdjec. W pierwszej ciazy nie mialam i pozniej zalowalam, obiecalam sobie ze nastepnym razem zrobimy....
Pozdrawiam Was wszystkie.... a tymczasem ide cos pochlonac bo burczy w brzuchu a maluch sie buntuje