Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 5 miesiącu napewno nie jesteśHej, pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 31.08, prawdopodobnie jestem w 5 miesiącu ciąży. Wizytę u ginekolog mam na 11.10 z beta hcg wynik w piątek 2360. Jak wyliczyć mniej więcej termin porodu?
zapraszamThread 'Majowe Mamy 2022' https://www.babyboom.pl/forum/temat/majowe-mamy-2022.115086/
Haha, nawet nie wiem co piszeW 5 miesiącu napewno nie jesteśale w 5 tygodniu to prędzej
wpisz kalkulator porodu w necie tego pełno
Hej dziewczyny.
Jestem w środku 9 tyg ciąży. Ta ciąża to wielka niespodziankaMam już synka i córcie.
Ucieszyłam się że będę znów mamą. W 5 tc dostałam krwawienia plamiłam przez kolejne 2 tygodnie teraz jest lepiej ale zdarzają się brudzenia. Diagnoza to dość duży krwiak
Cały czas leże i czekam....Czy któraś z Was ma/miała podobny problem?
Jest nas kilka.zapraszam
Hej. Dziękuję że się odezwałaś. Jeśli możesz napisz coś więcej. Jak się czujesz. Jak radzisz sobie psychicznie? PozdrawiamJest nas kilka.
Poszukaj grupy Majowe Mamy 2022Hej. Dziękuję że się odezwałaś. Jeśli możesz napisz coś więcej. Jak się czujesz. Jak radzisz sobie psychicznie? Pozdrawiam