Czekamy razem z Toba daj znac ;-))
reklama
Ewstra
Fanka BB :)
Gratuluje poznania lokatorów. Ja czekam na styczen i doczekac się nie mogę. Nie odzywam się bo weny mi brak nawet nie mam czasu podczytywac córka statnio mam chyba bunt 2 latka i osiwiec idzie przeplata się to z fazą mamo.zeczynam kupowac prezenty świąteczne:-)to przynajmniej mnie cieszy.w czwartek idę do położnej a za tydzień konsultant tych to nie lubie wybitnie
A dlaczego masz konsuktanta?
córka statnio mam chyba bunt 2 latka i osiwiec idzie
Tez to przechodzilam ze starsza corka, a teraz czeka mnie kolejny bunt dwulatka jak ta coreczka przyjdzie na swiat;-) (bo roznica dokladnie dwoch lat bedzie) to sie bedzie dzialo

Macie juz moze propozycje imion>? Ja zupelnie nie mam pomyslu. Wyczerpal mi sie limit przy drugiej corce a tu trzecia sie szykuje

A jak maja obecne na imie ?
Ja nie mam pomyslu kompletnie maz chce dac na drugie po tesciu stanley a na pierwsze dal mi narazie dwa Justin albo Shaun ...ja nie koniecznie jakos za tymi ...zobaczymy spekulujemy mi sie podoba Nikodem
a wam ???
Ewstra
Konsultanta mam z powodu pierwdzej ciąży-wysokiego ryzyka.Nikodem bardzo mi się podoba. Ja jeszcze tak nie myslalam intensywnie ale Leon jeśli chłopiec a dziewczynka to hmm Zoya albo Zuzia to są wstepne pomysły ale usiade w swieta i będę myśleć
Ja tez tak tylko szukam jakis wstepnych ...ale dobiore jak sie urodzi 
gwiazdeczka88
U mnie chyba bedzie Veronica jesli dziewczynka a na chlopczyka w ogole nie mam pomyslu, co maz podpowiada to mnie sie nie podoba...
reklama
Ja z imionami też będę miała duży problem... Córcia ma na imię Liwia, jeśli będzie druga córcia to chodziło mi po głowie Jagna ale już mi się odwidziało ;-)
więc nie mam póki co bladego pojęcia, a dla synka kompletnie nie mam żadnych pomysłów...
Jak coś mi się podoba to jest już zbyt popularne...
Kiedy powinno odbyć się spotkanie z konsultantem, w którym tc, jest jakaś reguła? Ja też mam mieć ze względu na niedoczynność tarczycy i jeszcze mi nic na ten temat nie wiadomo...

Kiedy powinno odbyć się spotkanie z konsultantem, w którym tc, jest jakaś reguła? Ja też mam mieć ze względu na niedoczynność tarczycy i jeszcze mi nic na ten temat nie wiadomo...