reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki w uk :)

reklama
Gratuluje poznania lokatorów. Ja czekam na styczen i doczekac się nie mogę. Nie odzywam się bo weny mi brak nawet nie mam czasu podczytywac córka statnio mam chyba bunt 2 latka i osiwiec idzie przeplata się to z fazą mamo.zeczynam kupowac prezenty świąteczne:-)to przynajmniej mnie cieszy.w czwartek idę do położnej a za tydzień konsultant tych to nie lubie wybitnie

córka statnio mam chyba bunt 2 latka i osiwiec idzie

Tez to przechodzilam ze starsza corka, a teraz czeka mnie kolejny bunt dwulatka jak ta coreczka przyjdzie na swiat;-) (bo roznica dokladnie dwoch lat bedzie) to sie bedzie dzialo :rofl2::-D... no i najstarsza zacznie przedszkole to tez duza dla niej zmiana.. oh az sie boje :-D

Macie juz moze propozycje imion>? Ja zupelnie nie mam pomyslu. Wyczerpal mi sie limit przy drugiej corce a tu trzecia sie szykuje :-D My staramy sie dawac imie polsko angielskie.. tych opcji tez nie ma za duzo...

Konsultanta mam z powodu pierwdzej ciąży-wysokiego ryzyka.Nikodem bardzo mi się podoba. Ja jeszcze tak nie myslalam intensywnie ale Leon jeśli chłopiec a dziewczynka to hmm Zoya albo Zuzia to są wstepne pomysły ale usiade w swieta i będę myśleć

U mnie chyba bedzie Veronica jesli dziewczynka a na chlopczyka w ogole nie mam pomyslu, co maz podpowiada to mnie sie nie podoba...

reklama
Ja z imionami też będę miała duży problem... Córcia ma na imię Liwia, jeśli będzie druga córcia to chodziło mi po głowie Jagna ale już mi się odwidziało ;-):-D więc nie mam póki co bladego pojęcia, a dla synka kompletnie nie mam żadnych pomysłów... :sorry: Jak coś mi się podoba to jest już zbyt popularne...

Kiedy powinno odbyć się spotkanie z konsultantem, w którym tc, jest jakaś reguła? Ja też mam mieć ze względu na niedoczynność tarczycy i jeszcze mi nic na ten temat nie wiadomo...

Do góry