Ewstra o ktorej masz usg? Ja mam o 9;30 :-))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuje sie lepiej niz wczoraj bo jest juz ta 14 a nie nie wciaz 13 i wiem ze za 4 miechy urodzi sie nasz synWitam w nowym roku jak się czujecie?
mamusia blaneczki a tobie pomag coś nowy lek?

dopiero jutro rano wezme pierwsza dawke bo narazie dokanczam pierwszy jeszcze ..ale katar nadal w zatokach jest jak .....skala nie schodzi nie rozrzedza sie wogule porazka takaze na ucho nadal nie slysze juz zaczynam sie czuc jak jakas disable...
musz wszyscy do Mnie krzyczec

Pewnie jestes juz na scanie albo czekasz w kolejceObstawiam drugą córkę no zobaczymy przydl by się chlopiec by była para-jutro juz będę wiedzieć czy wymieniam garderobe.u mnie w szpitalu musisz obrazu powiedzieć że chcesz znać płeć i że kupujesz zdjęcie. M sie uparł ze musimy wiedzieć ja w sumie moglabym mieć niespodziankę.
To oby ten 2 lek zadziałał szybko wiem co czujesz ostatnio to przerabialam w dodatku plakac mi sie schialo ze stracilam zmysly a doktor google zasial panike,no nic zmykam drogie panie

martwie sie bardzo bo ucho nadal nie slysze a katar z glowy wogule nie schodzi dzis to mam od rana krwotoki z nosa jak smarkne i sie nachyle leci jak z kranu ....chyba nadal jestem bardzo oslabiona 

odrazu poprosze ja o wypisanie jakiegos zaswiadczenia ze nie moge pracowac w takim zimnie :-To az tak zalane u was? a skad pochodzisz z jakiej czesci uk?Mamusia Blaneczki fajnie, ze Ci juz przechodzi po tym antybiotyku, dobrze, ze dostalas nowy! Widzialam tez, ze imie wybraliscie w koncu! Gratuluje!

Dzieki za pamiec i ze pytasz ;-);-)fajnie wszystko dobrze maly zdrowy , potwierdzony juz przez dwoch lekarzy chlopcem widzialam zreszta dzis znow swoje piekne genitalia smiejemy sie z M ze twarzy tak nie pokazuje jak jajeczekMamusia blaneczki I jak po scanie?

i wstawie zdjecia ;-):-)niezbyt wyrazne ale sa