I bede juz w 1 dniu 13 tygodnia . Ale z miesiaczki polozna mnie umawiala na szczescie test pappa mozna sprawdzac az do 14 tyg . A polozna mam dopiero az 16 grudnia jejja jak dlugo dluzy mi sie ten pierwszy trymestr....ehhh a brzuszki wam rosna ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie beda wiedziec ..moga chodz nie musza sprawdzic jesli nie bedziesz czula ruchow dziecka 10 na dzien to moga szybko zrobic usg. albo podczas porodu jak dziecku zacznie spadac tetno to sie domyslaEch, to skąd będą wiedzieć przed porodem czy dziecko jest odpowiednio ułożone i czy np nie jest owinięte pępowiną??
Ech, katastrofa...
Dzięki za wsazówki w sprawie stanika, będę musiała popatrzec gdzie najbliżej mam ich sklep stacjonarnie...
Edit:
A po terminie jak się jest? Muszą przecież chyba ocenić jakość wód, czy łożysko jest nadal wydolne, jego stopień itd?...
Zaczyna mnie ta opieka tutaj przerażać...

oni uwazaja ze dwa tyg po nadal jest ok ...
ojej to ty masz balooony a ile wazysz ?Mamusia 75C to nie jest zle, ja z 70DD przeszlam na 75E i czuje, ze dalej rosna. Przynajmniej maz nie narzeka.
Joanna dwa USG tutaj robia jedno miedzy 12-14 tyg i drugie 20 tydz. A staniki jak chcesz fajne juz ciazowe to w mothers care. Ja narazie ograniczam sie do tanich z Primarka bo jak pisalam, czuje, ze dalej rosna. Jak sie uspokoja to wlasnie kupie sobie takie lepsze.
2 usg albo 3 jesli potrzebaDziewczyny w UK wykonują 2 czy 3 usg podczas ciązy?
Gdzie polecacie zakupić stanik?
no chyba ze dziecko nie daje sie ladnie pomierzyc w 12 tyg to kaza przyjsc na drugi dzien np moze wtedy bedzie w lepszej pozycji :-)

tyle ile norma wskazuje