Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miki wiec tak.Wyprobowalam wszystko to co ty i identyczne mam doswiadczenia.Ale znalazlam jak dla mnie fajny sposob.Od 2 lat nie moge sie rozstac z Body.Nie jest to az tak bardzo sciagajace jak gorset,ale jak dla mnie przynajniej wyrownuje waleczki i opona nie wisi.No i bardzo wygodny.Nie musze sie pocic przy zsciaganiu w kibelku tak jak np z tymi majtaskami do kolan,bo wciagnac je natylek nie laada wyzwanie.Body sa do tego calkiem seksowne,wiec moga si przydac rowniez jak wabik na meza a nie odstraszacz jak gorsety i majciochy Briget JonesWitam na kawce :-):-):-)
dziewczynki, czy chodzicie w tych wyszczuplających, podnoszacych, ściskających majtochach, gorsetach, pasach ????
Jaka firma jest mega dobra. Mam;
pas z fiszbinami [ odznaczają się i jest nie wygodny podczas siadania- odpada]
pas elastyczny [ ale podnosi się do góry]
ala gorset [ zapinany z przodu odznacza się zapięcie, no i pije w pachwinach- choć ładnie sciaga piersi ]
majtochy z wysokim stanem, na dole do kolan [ podczas siadania zwija sie ściagacz w pasie i gniecie brzuch- tym samym nie zdaje swojej roli]
Jaka firma, może jaki model dobrać odpowiednio ??? hmmm...

My tradycyjnie biała salano i pokaz fajerwerków, bo blisko naszego domu organizują imprezy sylwestrowe ;-)
Ale co zrobic,jak bedziemy w trojke tylko..
Polska wersja, na czele ze stylistą Piotrem Sałatą, nie przypadła mi do gustu
Często okupuje TVN Style i BBC Lifestyle;-)
Mam nadzieję, że tym razem będę mogła podziwiać swój efekt dłużej
Ze względów finansowych na niektóre rzeczy nie mogę sobie pozwolić, ale jak tylko spełnimy marzenie o własnym domu to będę mogła się wykazać
Mój typ sylwetki to klepsydra;-) Najczęściej odwiedzam NewLook, Next, Evans i Debenhams, bo tam przynajmniej mogę znaleźć coś w swoim magicznym rozmiarze 20
Pamiętam, że jako nastolatka często nosiłam i bardzo je lubiłam, ze względu właśnie na wygodę;-)
Może ktoś do nas wpadnie, zobaczymy... planów jeszcze nie mamy

.Kreacji jeszcze nie mam, licze nadal na jakąs podpowiedż od Was foremki
:-)
;-):-)
;-)No fajne te bodziaki, ale boje sie ze raczej ja będe miała problem z miseczką
;-)

Witaj kluseczku ;-)
:-):-):-) 

tylko czemu jak wychodze do miasta to nie widze ani jednej
, tylko mijam same szczypiory

;-);-):-)