• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mała gduła

mojej Ani buzia też się nie zamyka, wszystko mówi, ma zdanie na każdy temat, zadaje mnóstwo pytań, wszystko ją ciekawi. Ja się cieszę, że taka jest, śmiała, zawsze wygadana. I nieraz też jest dużo śmiechu. Niektóre jej powiedzenia:
- tak, mamo ty masz rację
- jak czytamy książeczki to ciągle się pyta: gdzie jest mama tych dzieci, gdzie ten piesek ma budę, gdzie poszła ta babcia? dlaczego kotek był chory itp.
- ja jestem super i tu rządzę
ona nawet jak sama się bawi to sobie coś tłumaczy, opowiada:angry:

reklama
Nasza 2,5 latka także bardzo dużo mówi. Praktycznie bez przerwy, łapie wszystko i pełnymi zdaniami. Śpiewa piosenki po polsku i angielsku. Zaskakuje nas trudnymi słowami i wyrażeniami. Nic, tylko się cieszyć, że ma się tak komunikatywne dziecko.

Ania ostatnio w kościele (oczywiście jak była akurat chwila ciszy ze strony księdza) : mamo nudno tu chodźmy do biedronki. Reakcja modlących się:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry