Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba dobrze zrobiłam, wpisałam wszystko co miałam w książce zdrowia, mam dopisać ważenia między wizytami u pediatry?Ściągnij sobie apke child growth tracker, tam wpiszesz te pomiary które masz i pięknie ci wyrysuje siatkę centylową. Przy kp ruch w obrębie dwóch kanałów jest ok, zakładam że przy mm też.
Jak chcesz to wklej tu te siatkę.
Nie, wystarczy tak jak jest, chodziło mi właśnie o tę pierwszą. Jak dla mnie wygląda super, bez powodów do zmartwień jeśli wpisałaś tu też ten ostatni pomiar. Ja nie jestem lekarzem, ale wg tej siatki dziecko spokojnie idzie swoim kanałem. Czyli ok.chyba dobrze zrobiłam, wpisałam wszystko co miałam w książce zdrowia, mam dopisać ważenia między wizytami u pediatry?
tak wpisałam ostatni pomiar, bardzo dziękuję trochę mnie uspokoiłaś, mam nadzieję że po prostu jakoś skokowo przybierze i na następnym ważeniu będzie okejNie, wystarczy tak jak jest, chodziło mi właśnie o tę pierwszą. Jak dla mnie wygląda super, bez powodów do zmartwień jeśli wpisałaś tu też ten ostatni pomiar. Ja nie jestem lekarzem, ale wg tej siatki dziecko spokojnie idzie swoim kanałem. Czyli ok.
Spojrz, ani neonatolog, ani pediatra nie uznali, ze istnieje jakikolwiek powod do niepokoju.tak wpisałam ostatni pomiar, bardzo dziękuję trochę mnie uspokoiłaś, mam nadzieję że po prostu jakoś skokowo przybierze i na następnym ważeniu będzie okej